BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

MOLSKROENS SIGNATURE MENU

Molskroens Signature Menu starter med smagfulde små hors d'oeuvres efterfulgt af 10 serveringer og slutter med petit four. 

Menuen sammensættes og ændres efter sæson.

Vi lægger vægt på vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland og er hædret i Michelin Guiden med Den Grønne Michelinstjerne i både 2021, 2022 og i 2023 for vores fokus på lokale, økologiske råvarer og udvikling af bæredygtig gastronomi. 

SIGNATURE MENU

APRIL - MAJ

Hors D’oeuvres

Iberico skinke 36 mdr. 

Gulerodstærte med musling

Friske fjordrejer og solbær 

Amüse Bouche

Pocheret Stillehavs østers med østers blanquette & syltede grønne jordbær 

MENU

Dansk Sorthummer med tomat & chili 

Surdejsbrød med saltet smør & ramsløg

Pighvar, persille & pighvarsauce med havesyre

Hvide Asparges, ventreche, sky & blomster 

Østershat, svampe & kardemomme

Farseret kyllingevinge, grønne asparges & krustade med kyllingelever 

Vesterhavstorsk, kalvetunge & sherrysauce

Rabarber & skovmærke

Kamille & honning

Petit fours

Signature menu 

1.500,- pr. person

Allergier eller special kost, der skal tages hensyn til, skal oplyses forhånd for at kunne garantere et alternativ.

 

Mulighed for tilkøb af oste

Molskroens osteservering med 5 oste
Bøgely, Knøs, Brilliant Savarin, A filetta & Roquefort

100,- pr. person

 

Mulighed for tilkøb af vinmenu

Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.

1.100,- pr. person

  
Atticus
Atticus betyder ”klassisk og elegant”. Det er en vinmenu lavet med ophøjet niveau. Her opleves nogle af de bedste vinmagere, deres store enkeltmarker, samt allokerede vine man ikke ser hver dag. En mulighed for at opleve vinmatch ud over det sædvanlige.

2.000,- pr. person


Aerarium
Aerarium betyder “skattekammer” og er en vinmenu for vinelskere og entusiaster. Her er der gravet dybt i kælderen og fundet de bedste vine frem. En vinmenu, bestående af vine med alder, kendte producenter og højeste kvalitetsniveau (min. 2 personer).

3.500,- pr. person

 

 

KONTAKT OS  

Send mail til molskroen@molskroen.dk 

Telefon: +45 86 36 22 00

Book signature menu inklusiv overnatning som ophold. Læs mere nedenfor

 

 

Molskroens Brasserie  - Se menukort her

 

 

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.