BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

MOLSKROENS SIGNATURE MENU

Molskroens Signature Menu starter med smagfulde små hors d'oeuvres efterfulgt af 9-10 serveringer.

Menuen sammensættes og efter sæsonens friske råvarer.

MICHELIN GREEN STAR

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.

SIGNATURE MENU 

JULI/AUGUST

Brændenælde med urter

Grillet jomfruhummer

Østershatte & skum

*

Surdejsbrød med saltet smør

*

Østers med østers, lokale ærter, muslinge bouillon & citrus urter

Dansk Sort Hummer med tomat & chili

Broccoli, fermenteret ærtebælg og tamburi

Norske kammuslinger, nøglebenssky, caviar, umodne ribs & lilla urter

 Dagens fangst, nye kartofler, løjrom & kartoffel bisque 

Vesterhavs Torsk, fersken, kalvetunge & sherrysauce

Hyldeblomst, grønne jordbær & verbena

Jordbær, hybenrose & jordbær sorbet 

Petit fours

Signature menu 

1.500,- pr. person

Informer os venligst om eventuelle allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.  

VINMENU

Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.

1.200,- pr. person

  
Atticus
Atticus betyder ”klassisk og elegant”. Det er en vinmenu lavet med ophøjet niveau. Her opleves nogle af de bedste vinmagere, deres store enkeltmarker, samt allokerede vine man ikke ser hver dag. En mulighed for at opleve vinmatch ud over det sædvanlige.

2.200,- pr. person


Aerarium
Aerarium betyder “skattekammer” og er en vinmenu for vinelskere og entusiaster. Her er der gravet dybt i kælderen og fundet de bedste vine frem. En vinmenu, bestående af vine med alder, kendte producenter og højeste kvalitetsniveau (min. 2 personer).

3.500,- pr. person


Book signature menu som gourmetophold her

  

Se også Brasseriets Sommer menukort

åbent fra mandag - lørdag i juli/august til frokost , eftermiddag og aften

 

 

KONTAKT OS  

Send mail til molskroen@molskroen.dk 

Telefon: +45 86 36 22 00

 Annullering af bord til Signature Menu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.