MENUKORT - AFTEN
Oktober
Åbent a la carte torsdag - lørdag
Uge 42 - Åbent mandag - lørdag
Onsdag: Onsdagsmiddag - sammensat fast menu. Skal forudbestilles.
Velkommen i vores nye Brasserie, beliggende i Molskroen i hovedbygningen.
Se vores menukort med udvalgte klassikere samt lækre retter som skifter løbende. Retterne er tilberedt af sæsonens friske, lokale råvarer af højeste kvalitet og solidt håndværk. Book bord til en stor smagsoplevelse i afslappede rammer.
AFTENKORT
OKTOBER
*
Snacks
Mandler
35,-
Grønne oliven
35,-
Gougére m. fyld
35,-
Kartoffelchips med dip
35,-
*
FORRETTER
Le Gall østers Natural
pr. stk. 40,-
Østers i 3 serveringer
135,-
Svampetoast med lokale svampe, på grillet brød
175,-
Carpaccio på nyretapper, marineret endive salat, brunet smør og soya
195,-
Gratineret Jomfruhummer, grønt fra Trustrupgård, Beurre Blanc sauce
225,-
Rørt Oksetartar, urtesalat og bagte tomater (tilkøb fritter)
200,-
*
HOVEDRETTER
Hel Hummerhale med grillet grønt og sauce
275,-
Gratineret Jomfruhummer med tomatsalat, aioli og grillet brød
395,-
Svampetoast med lokale svampe, på grillet brød
225,-
Dagens Fangst, sommergrønt og sauce
255,-
Pocheret ungehane bryst med stuvning på sæsonens grønt, morkler og estragon
275,-
Grillet Rib-eye, dagens grønt og sauce Bearnaise (tilkøb fritter)
450,-
Tilkøb
15g Baerii Caviar fra Rogn
195,-
Pommes frites med aioli
45,-
Pommes Anna
45,-
Revet trøffel
75,-
Stegt foie gras
55,-
OST & DESSERT
Pære Belle Helene med chokoladesauce og vaniljeis
135,-
Vanilje softice med dagens topping
135,-
Profiteroles med is og lun chokoladesauce
135,-
Créme Brûlée med is
135,-
Ostetallerken – 4 oste
115,-
*
Ved bookinger over 6 personer skal aftenens menu bestilles på forhånd, 24 timer inden ankomst.
Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.
BOOK BORD TIL SIGNATURE MENU I GOURMET RESTAURANTEN