BESTIL BORD BOOK OPHOLD

 

MENUKORT - AFTEN

Åbent Onsdag - Lørdag 

Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye Brasserie, beliggende på Molskroen i hovedbygningen.

Se vores menukort med udvalgte klassikere samt lækre sæsonmenuer som skifter løbende. Retterne er tilberedt af de sæsonens friske, lokale råvarer af højeste kvalitet og solidt håndværk. Book bord til en stor smagsoplevelse i afslappede rammer.

MENUKORT 

*

Snacks

Piement mandler
35,- 

Østers med vinaigrette
35,- pr. stk

Grønne oliven
35,- 

Iberico skinke
45,- 

Dagens Menu 

3-retters menu
495,- 

3-retters menu med matchende vinmenu
795,-

Bobler, 3 snacks, 3-retters menu, matchende vinmenu
945,-

 *

FORRETTER

30g Baerii Caviar fra rogn med 
blinis, creme fraiche og løg

500,-

Gratinerede Jomfruhummere – 8 halve, 
tomat salat, grillet citron, aioli. ( Tilkøb af fritter)
325,- 

Stegt Torskeryg, brunet smør, 
hasselnødder, selleri og caviar

300,-

Rørt Oksetartar, urte salat og 
bagte tomater. Rørt ved bordet
180,- 

Hjemmelavet Ravioli, parmesan, 
dagens fyld og sauce
150,- 

Mulighed for tilkøb af revet trøffel
55,-
 

*

HOVEDRETTER

Stegt Pighvar med glaserede rødløg, forårsløg 
og pighvarsauce
350,-

Hel gratineret Hummer, tomat salat, 
grillet brød, citron, pebermayo
Dagspris

Hjemmelavet Ravioli, parmesan, 
dagens fyld og sauce
250,- 

Pluma af Duroc gris, artiskok, 
pommes kroket, trøffel jus
350,-

Steak au Poivre med selleri, kartoffel kroket
og pebersauce

450,-

Mulighed for tilkøb af revet trøffel
55,-

Tilkøb

Pommes frites med aioli
45,-


Pommes frites med 
trøffel og parmesan

65,-

Tilkøb af 15g Baerii Caviar fra Rogn
195,- 

*

OST & DESSERT

Ostetallerken - 3 slags ost 95,-
Ostetallerken - 4 slags ost 115,-
Ostetallerken - 5 slags ost 135,-

Crêpe Suzette, flamberede pandekager, appelsin, vanilje. 
250,- 

Créme Brulée lavet på Bora Bora vanilje med is
135,- 

Molskroens hjemmelavede Is - 5 varianter i sæson
135,- 

*

 

VI ÅBNER MED HELT NYT FROKOSTKORT MED KLASSISK SMØRREBRØD 

ÅBENT ALLE LØRDAG-SØNDAGE 

 

 BOOK BORD TIL SIGNATURE MENU I GOURMET RESTAURANTEN