MOLSKROEN OPHOLD 2024

Nyd naturen, fordybelsen og den skønneste sæsonmenu

Fra fredag d. 12. januar - d. 30. juni 2024
&
Fra torsdag d. 5. september - d. 15. december 2024

Kan bookes alle ugens dage undtagen lørdage

Nyd en eksklusiv 4 retters gourmetoplevelse og lad os om værtskabet, hjemlig hygge og ild i pejsen. Oplev et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den sublime smagsoplevelse i Molskroens gourmet restaurant. 

Køkkenchefen tilbereder en skøn menu afstemt menu efter de friske, lokale råvarer som er i sæson.

Nyd et døgn i Danmarks smukkeste natur og vågn op til panorama havudsigt og et morgenbord med specialiteter serveret ved bordet.

Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen om en totaloplevelse, hvor vi altid gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd.  

DET SKAL DU OPLEVE

Ankomst og check-in fra kl. 14.00

Badekåber til låns og to go kaffe eller te til badebroen eller til gåturen

Café Gourmand bestående af konditorkager med kaffe, serveres mellem kl. 14.00 & 16.00

Molskroens 3-retters sæsonmenu

Overnatning på Molskroen eller i Strandhuset

Afrejsedagen

Molskroens skønne morgenbord

Afrejse og check-out senest kl. 11.00

 
Molskroen Ophold fra kr. 1.795,- pr. person


 Kr. 400,- i weekendtillæg pr. værelse pr. nat på Molskroen
Kr. 200,- i weekendtillæg pr. værelse pr. nat ved overnatning i strandhuset
Kr. 350,- i tillæg for enkeltværelse pr. nat på Molskroen

 

Tillægspriser ved ønske af opgradering af værelse

Panorama værelse Kr. 300,- 
Master Suite Kr. 900,-

 

BOOK OPHOLD

Kontakt hotelbookingen på tlf.
+4586362200

eller

Send en mail med din forespørgsel til
molskroen@molskroen.dk

 

Se flere 2024 Ophold

 

 

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og vundet 2021 Talentprisen i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021 og 2022.