BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

 MOLSKROENS SKALDYRSFROKOST

SKALDYRSFAD & CHAMPAGNE AD LIB.

Lørdag d. 13 juli og lørdag d. 27 juli

kl. 12.00 - 15.30

 Kom til overdådig Skaldyrsfrokost på Molskroen, to lørdage i juli måned og nyd champagne i særklasse. Rasmus Broholm præsenterer som Head Chef sommerens skaldyrsfrokost. Hertil mulighed for Champagne ad libitum.

MENU

3 slags østers

 

Knivmusling og creme

Gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør

Pil selv rejer med grillet citron

Aioli 

Krabbesalat 

Grillet kammusling i egen skal 

Dampede blåmuslinger i urter og flødesauce

 10g Baerii Caviar fra Rogn

Hjemmebagt brød, smør, hjemmelavet aioli og chipotle mayo

 

Skaldyrsfad kr. 1750,-  inkl. Champagne ad lib.

Skaldyrsfad kr. 995,- ekskl. Champagne ad lib. 

Tilkøb af 1/2 kogt Dansk hummer 300,- pr. person 

 

Tilkøb af vine og cocktails.

Smag bl.a. vores kølige is cocktails med gourmetis fra Kastberg

Afslut med Molskroens sommerdessert

 BORDRESERVATION

Book bord kl. 12.00, 12,15, 12,30, 12.45, 13.00, 13.30.
Din bordreservation er gældende frem til kl. 15.30, hvorefter restauranten lukker.

Gælder kun ved forudbetaling. 

 

 

For yderligere info, send en mail til molskroen@molskroen.dk eller

Kontakt os på 86 36 22 00