BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

FROKOST I BRASSERIET 

Åbent alle lørdage frem til Påske.

I påsken har vi åbent til frokost fra Skærtorsdag til 2. påskedag.

Book bord mellem 12.00 - 15.00. 

Smag forårets delikate frokost menukort, som tager udgangspunkt i det klassiske franske køkken og den enkle gode smag.

 Glæd jer til at smage både kendte frokostklassikere og sæsonens udvalgte retter af højeste kvalitet, tilberedt af lokale, friske råvarer. 

FROKOST MENUKORT 

Februar

SNACKS

Mandler 35,-

Grønne oliven 35,-

Kartoffelchips med dip 35,-

Skagen skinke 35,- 

FROKOSTRETTER

Gillardeau Østers au natural 40,- pr. stk.

Hummersalat. Stegt hummer, mandler, tomater, syltede ferskener & bitre salater 275,-

Stegt havtaske med frikassé og kål 250,-

Rørt Oksetatar med bitre salater, syltet tomat og pommes frites 180,- / 225,-

Steak Frites. Rib-eye med pommes frites, salat og kryddersmør  350,-

OST & DESSERT

Ostetallerken - 4 oste og garniture  115,- 

Æbletærte & créme Anglaise 115,-

Choux au craquelin, vaniljecreme & chokoladecreme 135,-

Dagens petit fours 75,-  

 

Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.

 

 

   

 

KONTAKT OS

Send mail til molskroen@molskroen.dk / tel. 86 36 22 00

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.