BESTIL BORD BOOK OPHOLD

BRASSERIETS FROKOST 

Åbent alle lørdage og søndage  

Book bord mellem 12.00 - 15.00. 

Molskroens køkkenchef, Rasmus Broholm, præsenterer her årets menukort med smørrebrød af allerhøjeste kvalitet. Kom og hyg jer i uhøjtidelige rammer til lækker frokost i det nye Brasserie, som er beliggende på Molskroen.

Vi anbefaler 2-3 stk. smørrebrød pr. person

MENUKORT - SMØRREBRØD

Molskroens krydrede sommersild, blødkogt æg, æble/løg kompot
140,- 

Friteret Rødspætte med citronmayo og håndpillede rejer
170,- 

Håndpillede rejer på sprød toast med mayo og pocheret æg
170,- 

Hvide asparges på toast, pocheret æg, håndpillede rejer, sauce mousseline og urter fra haven

185,-

Molskroens Tatar med pebermayo, salat og sprøde rodfrugter
150,- 

Hønsesalat med bacon og bitre salater
150,- 
 

Dessert & Ost 

Ostetallerken
3 oste 95,- 
4 oste 115,-  
5 oste 135,-

Créme Brulée 135,- 

Molskroens kagebord fra 75,- pr. stykke.

 

 

SE BRASSERIETS AFTENKORT & MOLSKROENS SIGNATURE MENU HER

 

   

 

KONTAKT OS

Send mail til molskroen@molskroen.dk / tel. 86 36 22 00

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.