BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

SOMMER FROKOST I BRASSERIET 

Juli/August

Åbent alle ugens dage frem til 31. august.   

Book bord mellem 12.00 - 15.00. 

Molskroens køkkenchef, Rasmus Broholm, præsenterer sommerens delikate frokost menukort, som tager udgangspunkt i det klassiske franske køkken og den enkle gode smag.

 Glæd jer til at smage både kendte frokostklassikere og sæsonaktuelle retter af højeste kvalitet, tilberedt af lokale, friske råvarer. 

Nyd det hele på vores solterrasse med udsigt til haven og havet.

Se menukortet her.

SNACKS

Porter mandler

35,-

Grønne oliven

35,-

Kartoffelchips med dip

35,-

Skagen skinke

35,-

 

FROKOSTRETTER

Le Gall Østers au natural

40,- pr. stk.

Hummersalat. Stegt hummer, tomat, salater, syltede løg og spicy dressing

275,-

Pil-selv rejer med grillet brød, citron og aioli

195,-

Rørt skaldyrssalat. Taskekrabbe, krebsehaler, salat, grillet brød

225,-

Moules frites. Blåmuslinger, hvidvin, hvidløg, persille og pommes frites

195,-

Dagens Fangst med sommergrønt og fiskesauce

250,-

Rørt Oksetatar med bitre salater, tomater og pommes frites

180,- / 225,-

Steak frites. Ribeye med pommes frites, salat og kryddersmør 

350,-

 

SKAL FORUDBESTILLES MIN. 48 TIMER INDEN ANKOMST
Skaldyrsfad. 
Østers, pil-selv rejer, krabbesalat, grillet blæksprutte, dampet muslinger, 
gratineret jomfruhummer, 15g Caviar. 
Brød smør, citron og aioli
695,- pr. person
Mulighed for tilkøb af 1/2 dansk sort hummer 350,- 

 

OST & DESSERT

Ostetallerken med 4 oste og garniture 

135,- 

Pavlova med danske jordbær

135,-

Softice med dagens topping

135,-

Dagens petit fours

75,-  

 

Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.

 

 

OBS: Vi gør opmærksom på at ved booking over 5 personer kan vi ikke garantere plads på terrassen.

 

SE BRASSERIETS AFTENKORT & MOLSKROENS SIGNATURE MENU HER

 

   

 

KONTAKT OS

Send mail til molskroen@molskroen.dk / tel. 86 36 22 00

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.