FROKOST I BRASSERIET
Oktober
Torsdag til lørdag
Book bord mellem 12.00 - 15.00.
Smag sensommerens delikate frokost menukort, som tager udgangspunkt i det klassiske franske køkken og den enkle gode smag.
Glæd jer til at smage både kendte frokostklassikere og sæsonaktuelle retter af højeste kvalitet, tilberedt af lokale, friske råvarer.
FROKOST MENUKORT
SNACKS
Mandler
35,-
Grønne oliven
35,-
Kartoffelchips med dip
35,-
Skagen skinke
35,-
FROKOSTRETTER
Le Gall Østers au natural 40,- pr. stk.
Hummersalat. Stegt hummer, tomat, salater, syltede løg og spicy dressing 275,-
Rørt hønsesalat med urter og cornichoner. Grillet brød og bitre salater 175,-
Svampetoast med lokale svampe, på grillet brød 175,- / 225,-
Grillet blæksprutte, muslinger, bønner, kål og muslingesauce 195,-
Dagens Fangst med dagens grønt og fiskesauce 250,-
Rørt Oksetatar med bitre salater, tomater og pommes frites 180,- / 225,-
Steak Frites. Rib-eye med pommes frites, salat og kryddersmør 350,-
*
OST & DESSERT
Ostetallerken med 4 oste og garniture
135,-
Softice med dagens topping
135,-
Créme Brûlée med is
135,-
Dagens petit fours
75,-
*
Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.
SE BRASSERIETS AFTENKORT & MOLSKROENS SIGNATURE MENU HER
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk / tel. 86 36 22 00
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.