HELDAGSMØDE MED OVERNATNING

EXECUTIVE

Hold møde med overnatning på Molskroen og oplev et helt døgn med fuld forplejning, gastronomi og værtskab i særklasse. 

Hold dit næste ledermøde på Molskroen - et åndehul i Danmarks smukkeste natur for foden af Nationalpark Mols Bjerge og den perfekte ramme for kreativ udfoldelse, visionære tanker og refleksion.

Her kan du afholde dit næste bestyrelsesmøde, workshop eller kursus, hvor vi sørger for forplejning og service i topklasse, med en gastronomisk smagsoplevelse på højeste niveau.

 Vores mødelokaler er beliggende med udsigt og udgang til den gamle prydhave og havet, som giver jer optimale muligheder for en mødedag midt i naturen, hvor I kan fordybe jer ude som inde.

Vi samarbejder med en række teambuilding aktører og kan inspirere jer med løbe- og vandreture, walk & talk i Mols Bjerge, guidede cykelture, havkajak og diverse teambuilding-aktiviteter i Nationalparken, som en aktivt indslag indslag i jeres mødeprogram.

MØDEPAKKE

HELDAGSMØDE INKL OVERNATNING 

Et heldagsmøde inkl. middag i Molskroens restaurant og overnatning

Mødelokale inkl. AV-udstyr 

Let morgenmad

Buffet i lokalet med kaffe, the, isvand, frisk frugt og snacks hele dagen

Molskroens frokost  (2 retters menu)

Eftermiddagskaffe/te med kage

Molskroens Signature Menu 

Kaffe med sødt

Overnatning 

Molskroens morgenbord med specialiteter  

KONTAKT OS

Kontakt Sales Manager Sarah Evar på se@molskroen.dk for inspiration og oplæg til jeres næste møde. Vi glæder os til en dialog, hvor vi sammensætter en mødedag, som matcher jeres ønsker og behov.

Booking Tel. 86 36 22 00

Læs mere om Molskroens mødepakker her:

 

 

LÆS MERE OM VORES MØDEPAKKER PÅ MOLSKROEN STRANDHOTEL 

Vi sammensætter dagsmøder, heldagsmøder og mødedøgn med overnatning efter ønske med forplejning og menuer fra Molskroens Brasserie. Mødepakker med casual dining af høj kvalitet og overnatning på vores Strandhotel i værelser med moderne comfort og panorama  havudsigt i restauranten og i mødelokalerne.