BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

MOLSKROENS SIGNATURMENU

Juli: onsdag til lørdag

Gourmetrestauranten holder sommerlukket i uge 29-32 og åbner igen onsdag d. 13. august

MICHELIN GREEN STAR

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.

 

SIGNATURMENU I JULI

Hors d'oevres

Tærte med sommerbuk & tomatgele

Grøn gazpacho, danske agurker & Picual oliven

Blomkålsmousse, caviar & aio blanco sauce

*

Amüse Bouche

Grillet jomfruhummer & Puttanesca

Gode råd med taramasalata & urter fra haven

*

Brød og hjemmekværnet smør

Menu

Nye kartofler, havgus flan, Oscietra caviar, majroe og kartoffelbisque

Lyssejterrine, nye ærter, fiskesauce & syltede ribs

Stegt hummer, Grønne jordbær, tomat beurre blanc & peberfrugt

Stegt Dansk sommerbuk, farseret morkel, fermenteret hvidløg, estragon & sauce

Mælkeis, solbærkompot, maltcruble & solbærolie

Marinerede danske jordbær, kondenseret letmælk, Grand cru vanilje & hjertevaffel

*

Petit fours

  

1500,- pr. person

 

Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.  

VINMENU

Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.

1.200,- pr. person

 

 

Annullering 
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.


Book signaturmenu som gourmetophold her

  

Se også Brasseriets frokost- og Aften menukort . Åbent torsdag - lørdag.

 

   

 KONTAKT OS  

Send mail til molskroen@molskroen.dk 

Telefon: +45 86 36 22 00

 Annullering af bord til Signaturmenu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.