MOLSKROENS SIGNATURMENU
Juli: onsdag til lørdag
Gourmetrestauranten holder sommerlukket i uge 29-32 og åbner igen onsdag d. 13. august
MICHELIN GREEN STAR
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.
SIGNATURMENU I JULI
Hors d'oevres
Tærte med sommerbuk & tomatgele
Grøn gazpacho, danske agurker & Picual oliven
Blomkålsmousse, caviar & aio blanco sauce
*
Amüse Bouche
Grillet jomfruhummer & Puttanesca
Gode råd med taramasalata & urter fra haven
*
Brød og hjemmekværnet smør
Menu
Nye kartofler, havgus flan, Oscietra caviar, majroe og kartoffelbisque
Lyssejterrine, nye ærter, fiskesauce & syltede ribs
Stegt hummer, Grønne jordbær, tomat beurre blanc & peberfrugt
Stegt Dansk sommerbuk, farseret morkel, fermenteret hvidløg, estragon & sauce
Mælkeis, solbærkompot, maltcruble & solbærolie
Marinerede danske jordbær, kondenseret letmælk, Grand cru vanilje & hjertevaffel
*
Petit fours
1500,- pr. person
Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.
VINMENU
Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.
1.200,- pr. person
Annullering
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
Book signaturmenu som gourmetophold her
Se også Brasseriets frokost- og Aften menukort . Åbent torsdag - lørdag.
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk
Telefon: +45 86 36 22 00
Annullering af bord til Signaturmenu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.