MOLSKROENS SIGNATUR MENU
Vi holder vinterlukket i vores gourmetrestaurant, og åbner igen lørdag d. 5. april.
Vi har åbent i Brasseriet.
MICHELIN GREEN STAR
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.
SIGNATUR MENU / APRIL
"den lille"
Snacks
Maltpude med fennikel, sherry & okse
Blåmuslinger med muslingeskum, citron, dild, skalotteløg & gulerod
*
Amüse bouche
Surdejsbrød, hjemmekærnet smør
*
Menu
Citronbagt selleri, røget blanquette, citrontimian, Oscetra caviar
Dampet lyssej, fiskefumé, ørredrogn, porre, persille, majroer, citronskal
Stegt lam, farseret morkel, fermenteret hvidløg, karamelliseret pastinak, estragon & lammesky
Rabarbermousse, rabarberkompot, rabarbergelé & yoghurtis
Petit fours
*
995,- per person
Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.
Annullering
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
Book signatur menu som gourmet ophold her
Se også Brasseriets frokost- og Aften menukort . Åbent torsdag - lørdag.
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk
Telefon: +45 86 36 22 00
Annullering af bord til Signatur Menu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.