MOLSKROENS SIGNATURMENU
Juni: onsdag til lørdag
MICHELIN GREEN STAR
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.
SIGNATURMENU I JUNI
Hors d'oevres
Tærte med råmarineret kammusling, æble & glaskål
Grøn gazpacho, agurk, gelé, blomster, urter & Picual-olivenolie
Gode råd med tamarasalata & urter fra haven
*
Amüse Bouche
Jomfruhummer, majsbrød & Puttanesca
Kylling, trøffel, hyldebærkapers & Madeirasauce
*
Menu
Dansk østers, blanquettesauce, salatløg & græskar-kerneolie
Helleflynder, fiskefumé, persillestilk & majroe
Hvid asparges, sauce på fermenteret asparges, Havgus, hasselnød & Oscietra caviar
Sommerbuk, farseret morkel, grønne asparges, karamelliseret pastinak & bukkesauce
Rabarbermousse, broken gel & yoghurt
Kvædekompot, kefir, karamelliseret fløde & Bora Bora vaniljeis
Petit Fours
*
1500,- pr. person
Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.
VINMENU
Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.
1.200,- pr. person
Atticus
Atticus betyder ”klassisk og elegant”. Det er en vinmenu lavet med ophøjet niveau. Her opleves nogle af de bedste vinmagere, deres store enkeltmarker, samt allokerede vine man ikke ser hver dag. En mulighed for at opleve vinmatch ud over det sædvanlige.
2.200,- pr. person
Annullering
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
Book signaturmenu som gourmetophold her
Se også Brasseriets frokost- og Aften menukort . Åbent torsdag - lørdag.
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk
Telefon: +45 86 36 22 00
Annullering af bord til Signaturmenu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.