BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

MOLSKROENS SIGNATURMENU

 

MICHELIN GREEN STAR

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2025 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.

 

SIGNATURMENU I SEPTEMBER

Hors d'oevres

Hokkaidosuppe, Piment d'Espelette & græskarkerneolie

Jomfruhummer grillet på yakitori, urteblinis & miso

Gode råd med tamarasalata & urter fra haven

 

Menu

Dansk sorthummer, tomat-escabeche, hummerbouillon & syltede grønne jordbær

Brød og hjemmekværnet smør

Pigvar en crépine, bagt hvidløg, syltede umodne ribs & løg soubise

Små selleri, grillede marv, syltede hyldebærkapers, Valencia mandler & Sherrysauce

Gråand, syltede kirsebær, rødbede, friteret salvie & grillet andesauce med trompethat

Hindbærsorbet, verbena & hindbær i variation

70% mørkchokolade, brombær, oolong-vaniljeis & ristede mandler

*

Petit fours

  

1500,- pr. person

 

Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.  

VINMENU

Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.

1.200,- pr. person

 

Mulighed for alkoholfri drikkemenu 600,- pr. person

 

 

Annullering 
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.


Book signaturmenu som gourmetophold her

  

Se også Molskroens frokost- og Aften menukort . Åbent torsdag - lørdag.

 

   

 KONTAKT OS  

Send mail til molskroen@molskroen.dk 

Telefon: +45 86 36 22 00

 Annullering af bord til Signaturmenu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2025 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.