MOLSKROENS SIGNATURMENU
MICHELIN GREEN STAR
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2025 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.
SIGNATURMENU I SEPTEMBER
Hors d'oevres
Hokkaidosuppe, Piment d'Espelette & græskarkerneolie
Jomfruhummer grillet på yakitori, urteblinis & miso
Gode råd med tamarasalata & urter fra haven
Menu
Dansk sorthummer, tomat-escabeche, hummerbouillon & syltede grønne jordbær
Brød og hjemmekværnet smør
Pigvar en crépine, bagt hvidløg, syltede umodne ribs & løg soubise
Små selleri, grillede marv, syltede hyldebærkapers, Valencia mandler & Sherrysauce
Gråand, syltede kirsebær, rødbede, friteret salvie & grillet andesauce med trompethat
Hindbærsorbet, verbena & hindbær i variation
70% mørkchokolade, brombær, oolong-vaniljeis & ristede mandler
*
Petit fours
1500,- pr. person
Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.
VINMENU
Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.
1.200,- pr. person
Mulighed for alkoholfri drikkemenu 600,- pr. person
Annullering
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
Book signaturmenu som gourmetophold her
Se også Molskroens frokost- og Aften menukort . Åbent torsdag - lørdag.
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk
Telefon: +45 86 36 22 00
Annullering af bord til Signaturmenu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2025 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.