BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

MOLSKROENS SIGNATURMENU

 

MICHELIN GREEN STAR

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2025 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.

 

SIGNATURMENU

Hors d'oevres

Gougére, Jamon Joselity Gran Reserva & ostecreme

Røget tun, oksetatar & Oscietra caviar

Bikini, løgmarmelade, Sherry & trøffel

 

Menu

Helleflynder, blåmusling, citronolie & rød basilikum

Brød og hjemmekværnet smør

Grillet havtaske, porre, kastanje, gris & brunede smør

Cacio e Pepe & blæksprutte

Due en crouton, rødbede, morkel & sauce på lever

Karamelliseret æble, hasselnøddeis, yoghurtganache & citrontimian

*

Petit fours

  

1500,- pr. person

 

Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.  

VINMENU

Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.

1.200,- pr. person

 

Mulighed for alkoholfri drikkemenu 600,- pr. person

 

 

 

 KONTAKT OS  

Send mail til molskroen@molskroen.dk 

Telefon: +45 86 36 22 00

 Annullering af bord til Signaturmenu

Selskaber på 1-5 gæster, som har bestilt en variation af Signaturmenuen, kan annulleres uden beregning frem til 24 timer inden ankomst. Ved annullering indenfor 24 timer inden ankomst afregnes et gebyr på 500,- pr. person. 

Selskaber på flere end 5 gæster, som har bestilt en variation af Signaturmenuen, kan annulleres uden beregning frem til 72 timer inden ankomst. Ved annullering indenfor 72 timer inden ankomst afregnes et gebyr på 500,- pr. person.

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2025 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.