AFTEN A LA CARTE PÅ MOLSKROEN
torsdag - lørdag
Velkommen til aften à la carte på Molskroen. Vores køkken præsenterer en sæsonbaseret menu med smagfulde retter, skabt med udgangspunkt i lokale råvarer af højeste kvalitet og klassisk håndværk.
A la carte
Forretter
Jomfruhummer, farserede morkler & sauce Basquaise
399,-
Kammuslinger, artiskok & grillet citron
379,-
Stegt rødtunge, hjertemuslinger, Oscietra caviar & Champagne-sauce
299,-
Hovedretter
Stegt rødtunge, hjertemuslinger, Oscietra caviar & Champagne-sauce
499,-
Grillet Iberico Presa, morkler, rødbede & pebersauce
389,-
Krogmodnet dansk oksemørbrad, confiteret kartoffel, sherry & trøffel
599,-
Dagens fangst - spørg for pris
Sorthummer - spørg for pris
Desserter
Vaniljemousse, yoghurtis & Piemonte-hasselnødder
225,-
Kroens chokoladekage, solbær & is
225,-
Udvalg af oste
225,-
*
Der tages forbehold for mindre ændringer i menukortet da dette tilpasses efter sæson
Ved bookinger til grupper +6 personer skal menuen bestilles 24 timer inden ankomst - send en mail til molskroen@molskroen.dk
Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.
SE MOLSKROENS SIGNATURE MENU