BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

AFTEN A LA CARTE PÅ MOLSKROEN

torsdag - lørdag

Velkommen til aften à la carte på Molskroen. Vores køkken præsenterer en sæsonbaseret menu med smagfulde retter, skabt med udgangspunkt i lokale råvarer af højeste kvalitet og klassisk håndværk. 

 

A la carte

 

Forretter

Jomfruhummer, farserede morkler & sauce Basquaise
399,-

Kammuslinger, artiskok & grillet citron
379,-

Stegt rødtunge, hjertemuslinger, Oscietra caviar & Champagne-sauce
299,-

 

Hovedretter

Stegt rødtunge, hjertemuslinger, Oscietra caviar & Champagne-sauce
499,-

Grillet Iberico Presa, morkler, rødbede & pebersauce
389,-

Krogmodnet dansk oksemørbrad, confiteret kartoffel, sherry & trøffel
599,-

Dagens fangst - spørg for pris

Sorthummer - spørg for pris

 

Desserter

Vaniljemousse, yoghurtis & Piemonte-hasselnødder
225,-

Kroens chokoladekage, solbær & is
225,-

Udvalg af oste
225,-

 *

Der tages forbehold for mindre ændringer i menukortet da dette tilpasses efter sæson

Ved bookinger til grupper +6 personer skal menuen bestilles 24 timer inden ankomst  - send en mail til molskroen@molskroen.dk

Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.

 

 

 

SE MOLSKROENS SIGNATURE MENU