BESTIL BORD BOOK OPHOLD

KOKKETRÆF I MOLSKROENS BRASSERIE

Søndag d. 24. marts kl. 18.30

Oplev forårets hyggeligste Kokketræf, når Molskroens Brasserie får besøg af køkkenchef Lars Eiskjær fra det populære Brasserie, Restaurant Et i Århus.

Gæsterne vil denne aften blive præsenteret for en overdådig 4-retters menu inkl. velsmagende snacks.

De to køkkenchefer serverer 2 retter hver med smage fra klassisk, fransk gastronomi af sæsonens friske, udvalgte råvarer.

Det hele serveret i Molskroens nye Brasserie på Molskroen kl. 18.30.

Baren er åben inden middagen fra kl. 17.30.

KOKKETRÆF MENU

Kl. 18.30

Snacks

Restaurant Èt:

Æbleskive med Ocietra Caviar 

Vagtelæg 'Scottish' med dildfrø

*
Molskroen

Le Gall Østers med vinaigrette på hyldeblomst

Hummerbisque med røget olie og hummerolie

 *

MENU

 Pighvar en crouton, muslinger og purløg ( Molskroen)

 *

 Det bedste fra spædlam med persille og polenta ( Restaurant Et)

 *

 Kalvebrissel & grillet Hummer med svampe ( Restaurant Et)

 *

Crèpe Suzette med appelsin, karamel og vaniljeis ( Molskroen)

Kr. 895,-

Tilkøb af vinmenu, kaffe, petit fours

 ( begrænsede pladser)

Baren er åben fra kl. 17.30 for drinks og cocktails 

 

Annulleringsbetingelser

Senest kl. 12.00 dagen før arrangement

 

 Overnatning

Vi tilbyder overnatning til 1.095,- for et dobbeltværelse med morgenmad