BESTIL BORD BOOK OPHOLD

TALENT AFTEN PÅ MOLSKROEN

Molskroens elever og dygtige talenter overtager Molskroen for en aften!

Torsdag d. 16. Maj kl. 18.00

Glæd jer til at opleve ELEVERNES AFTEN på Molskroen, hvor de udlærte kokke og tjenere træder tilbage og lader de unge elever og fremtidens dygtige talenter styre Molskroens køkken og restaurant for en aften.

Molskroens 3 kokkeelever tilbereder en smagfuld sæsonmenu til gæsterne, baseret på årstiden og med afsæt i de unge talenters egne udvalgte råvarer. Hertil præsenteres gæsterne for en matchende vinmenu, sammensat af tjenereleverne.

Vi glæder os til at byde velkommen til en hyggelig og uformel aften på Molskroen, der indledes af Restaurant Manager Dennis Blok og køkkenchef Rasmus Broholm, som introducerer aftenen og de unge talenter.

Book bord til en fantastisk aften på Molskroen - til en meget attraktiv menupris.

MENU

Velkomst Kl. 18.00

Molskroens snacks & 1 gl. champagne

3 snacks - 1 fra hver kokkeelev

4 retter gourmetmenu

Nikoline

Torsk - Jordskok - Svampe - Grøn Olie

Christoffer

Kartoffel - Musling - Stenbiderrogn

Elliot

Kanin - Æble - Løg - Svampe - Sæsonens Grønt

Molskroens konditor

Hvide Chokolade - Rabarberkompot - Syltet rabarber - skovmærke is

 

Til menuen serveres der hjemmebagt brød og smør, samt matchende vinmenu fra tjener eleverne. 

Snacks, bobler, 4-retters menu og matchende vinmenu 895,- pr. person 

 

Alle retter og vine vil blive præsenteret af eleverne ved bordene.

 Efter middagen vil der være mulighed for tilkøb af kaffe/the, petit fours og avec.

Vi glæder os til at byde velkommen til en hyggelig og uformel aften på Molskroen, der indledes af Restaurant Manager Dennis Blok og køkkenchef Rasmus Broholm, som introducerer aftenen og de unge talenter.

 

 

Tel 86 36 22 00