BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

FROKOST I BRASSERIET 

Juni: fredag og lørdag

Fra 7. juli: mandag til lørdag

Book bord mellem 12.00 - 15.00. 

Smag sommerens delikate frokostkort, som tager udgangspunkt i det klassiske franske køkken og den enkle gode smag.

 Glæd jer til at smage både kendte frokostklassikere og sæsonens udvalgte retter af højeste kvalitet, tilberedt af lokale, friske råvarer. 


FROKOST MENUKORT 

Juli

SNACKS

Piment d’espelette Mandler 35,-

Grønne Iliada oliven 35,-

Kartoffelchips med dip 35,-

14 mdr. modnet Skagen skinke 35,-

FROKOSTRETTER

Gillardeau østers au natural 40,- pr. stk.

Gratineret jomfruhummer, citron, salat, aioli & brød 285,-/395,-

Moules frites, hvidvinsdampede blåmuslinger, grillet citron, pommes frites & aioli 225,-

Rørt oksetatar, grovkornet sennep, tomat, estragon & urtesalat 225,-

Steak Frites. Rib-eye med pommes frites, salat og kryddersmør  350,-

Dagens fangst, lokal grønt & fiskesauce 255,-


TILKØB

Pommes frites 45,-

Nye danske kartofler 55,-


OST & DESSERT

Jordbær med hvid chokolade, yoghurt, creme fraiche parfait & urter 135,-

Arme riddere, Grand Cru vaniljeis & sæsonens bær 135,-

Ostetallerken - 5 oste, garniture & knækbrød 135,- 

Dagens petit fours 75,-  

 

Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.

 

 

   

 

KONTAKT OS

Send mail til molskroen@molskroen.dk / tel. 86 36 22 00

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.