FROKOST I BRASSERIET
Juni: fredag og lørdag
Fra 7. juli: mandag til lørdag
Book bord mellem 12.00 - 15.00.
Smag sommerens delikate frokostkort, som tager udgangspunkt i det klassiske franske køkken og den enkle gode smag.
Glæd jer til at smage både kendte frokostklassikere og sæsonens udvalgte retter af højeste kvalitet, tilberedt af lokale, friske råvarer.
FROKOST MENUKORT
Juli
SNACKS
Piment d’espelette Mandler 35,-
Grønne Iliada oliven 35,-
Kartoffelchips med dip 35,-
14 mdr. modnet Skagen skinke 35,-
FROKOSTRETTER
Gillardeau østers au natural 40,- pr. stk.
Gratineret jomfruhummer, citron, salat, aioli & brød 285,-/395,-
Moules frites, hvidvinsdampede blåmuslinger, grillet citron, pommes frites & aioli 225,-
Rørt oksetatar, grovkornet sennep, tomat, estragon & urtesalat 225,-
Steak Frites. Rib-eye med pommes frites, salat og kryddersmør 350,-
Dagens fangst, lokal grønt & fiskesauce 255,-
TILKØB
Pommes frites 45,-
Nye danske kartofler 55,-
OST & DESSERT
Jordbær med hvid chokolade, yoghurt, creme fraiche parfait & urter 135,-
Arme riddere, Grand Cru vaniljeis & sæsonens bær 135,-
Ostetallerken - 5 oste, garniture & knækbrød 135,-
Dagens petit fours 75,-
*
Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk / tel. 86 36 22 00
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.