Molskroen bygger på stolte traditioner

Molskroens køkkenchef, Steffen Villadsen, sætter en ære i både at hylde de klassiske tilberedninger og det gode håndværk, samt hele tiden at videreudvikle Molskroens høje gastronomiske niveau, og har i løbet af det seneste år tilføjet et mere moderne udtryk til menukortet.

Molskroens restaurant  er kendt for sine gastronomiske traditioner og høje serviceniveau igennem årtier. Det er dyder, som vi værner om hver eneste dag, samtidig med at vi sætter en ære i at møde vores gæster i øjenhøjde, og med en ambition om at man som gæst skal føle sig veltilpas i vores hyggelige, traditionsrige rammer. 

I restauranten serverer vi vores Signature Menu efter sæsonens friske råvare, med stor fokus på bæredygtighed. Her kan man vælge en menu bestående af 7 eller 10 serveringer med tilpasset vinmenu til aften. Om sommeren tilbyder vi ligeledes frokost alle dage, samt afternoon tea året rundt.

Velkommen på Molskroen.

Book bord på telefon 8636 2200, molskroen@molskroen.dk eller online