MOLSKROEN AFTENMENU

September

Køkkenchef Steffen Villadsen har kreeret en skøn menu af årstidens friske, udvalgte råvarer. Vælg imellem to menuer med 7 eller 10 serveringer og tre forskellige vinmenuer. 

 Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt. Vi er blevet hædret i den nordiske restaurant guide, 360Eatguide igen i 2021, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, økologiske råvarer og udvikle bæredygtig gastronomi.

AFTENMENU - 10 SERVERINGER  

Vi byder velkommen med 2 små serveringer
Lynstegt tun og melon, samt smag de sidste nye kartofler med vild kamille 

Saltet kammusling
serveret med tomatconsommé, friske tomater fra Trustrupgård og basilikumsolie

  Hjemmelavet Ravioli  
dansk hummer, ricotta og urter i champagneemulsion

Spæde kålskud fra Trustrupgård 
i forskellige tilberedninger med saltet æggeblomme, ristede hasselnødder og muslingefrikassé

Stegt dansk Rødtungefilet  
a la Nage med grønt fra Trustrupgård

Stegt Ethique de Grass fra Landtingslot
med confiteret poussinlår, grillet minimajs, ristede hvedekerner og urter

Vagtel stegt på benet
med dagens garniture og sauce tilsmagt med stegeskyen 

 Molskroens ostebord 
med frisk bragt brioche og hjemmelavet garniture

  Dagens Bær fra Trustrupgård
cremet curd på brunet smør, sprød marengs, syltede hybenroser samt is på syrnet mælk 

10 serveringer 1.500,- 

  TILVALG

VINMENU 

Potium 1.400,- pr. pers. / Atticus 2.600,- pr. pers. /Aerarium 5.000,- pr. pers

Extractum 800,- pr. pers. (Non Alcoholic) 

 Molskroen ostevogn 250,- pr. pers. (Max. 6. pers.)

Kaffe og petit four 125,-

AFTENMENU - 7 SERVERINGER 

Vi byder velkommen med 2 små serveringer
Lynstegt tun og melon, samt smag de sidste nye kartofler med vild kamille

Saltet kammusling 
serveret med tomatconsommé, friske tomater fra Trustrupgård og basilikumsolie

Spæde kålskud fra Trustrupgård 
i forskellige tilberedninger med saltet æggeblomme, ristede hasselnødder og muslingefrikassé
 

Stegt dansk Rødtungefilet  
a la Nage med grønt fra Trustrupgård  

Vagtel stegt på benet 
med dagens garniture og sauce tilsmagt med stegeskyen 

 Dagens Bær fra Trustrupgård
cremet curd på brunet smør, sprød marengs, syltede hybenroser samt is på syrnet mælk 

7 serveringer 1.200,- 

TILVALG

VINMENU

Potium 1.100,- pr. pers. /Atticus 1.900,- pr. ps. /Aerarium 3.500,- pr. pers.

Extractum 600,- pr. pers. (Non Alcoholic)

Molskroen Ostevogn 250,- pr. pers. (Max.6. Personer)

Kaffe og petit four 125,- 

BOOK BORD  

  Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk

  Book som Hideaway her med 1 overnatning

 

 

SE OGSÅ MOLSKROENS MENUKORT - AFTEN A LA CARTE

 

 

 

EVENTS