MOLSKROENS A LA CARTE

Uge 42

FORETTER

3 østers Perle Blanche
Friske østers fra Normandiet med tomat og peberrod

200,-

50 gr. Oscietra Caviar
Creme fraiche, purløg og friskbagte vafler

750,-

Krogfanget torsk
Græskarvariation, asier fra Trustrupgård og røget marv

250,-

Dobbelt rødtungefilet
Serveret med dagens grønt fra Trustrupgård og sauce Nage

300,-

HOVEDRETTER

Stegt pighvar
Jordskokker, æbler, sort trøffel og muslingesauce

450,-

Peberbøf af dansk oksemørbrad
Flamberet ved bordet, serveret med dagens garniture

650,-

 

DESSERTER

3 slags petitfours
Håndlavede her på kroen

100,-

Molskroens store ostebord
Danske oste med garniture og knækbrød

250,-

Hjemmelavet vaniljeis
Æblekompot, valnøddeolie, honningtuille og havsalt

250,-

BOOK BORD PÅ 86 36 22 00

 

Se Molskroens Signature Menu her. Vælg 7 eller 10 serveringer.