BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

Et gavekort til en du holder af...

BESTIL GAVEKORT

Giv et gavekort i julegave til nogle smagfulde timer på Molskroen. Et eksklusivt hideaway, en middag, eftermiddagskaffe og kage, eller måske en skøn søndagsbrunch ? Mulighederne er mange. Vælg print-selv eller få kortet tilsendt med posten. Nemt og lækkert.

INFORMATION & KØBSBETINGELSER

Gavekortet har en gyldighedsperiode på 2 år fra udstedelsesdato og kan ikke ombyttes til kontanter. Såfremt der er et restbeløb tilbage efter gavekortet er brugt, udstedes et nyt gavekort på restbeløbet, hvis beløbet er på minimum 100 kr. Gyldighedsperioden forlænges ikke.

Ved brug af gavekort på take away, udsteder vi ikke nyt gavekort på eventuelt resterende beløb.

Gavekortet repræsenterer det konkrete beløb, som er noteret på selve gavekortet. Som modtager af gavekortet er det også muligt at vælge at booke et ophold eller en middag til en højere værdi, og selv betale det ekstra beløb, som overstiger gavekortets værdi.

Køb af gavekort/værdibeviser er jf. dansk forbrugerlovgivning tilknyttet en fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget din ordrebekræftelse via e-mail. Gavekortet kan efter de 14 dage ikke ombyttes til kontanter eller udbetales.

Klik på linket lige her og bestil dit gavekort. 

Vælg print-selv eller få tilsendt kortet med posten.