Hold fest på Mols

Selskabsmenuer

MENU NR. 1

Forret
Let tilberedt filet af hvidfisk med rogn i syrnet fløde samt sprøde salater og urter.

Mellemret
Åben ravioli med plukket kalv og skummende tomat/rosmarin sauce.

Hovedret
Helstegt oksemørbrad med trøffelsauce, syltede perleløg og sæsonens grøntsager.

Dessert
Mørk chokolade med creme fraiche 38%, vanilje og iscreme.

Menu nr. 1
Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 548,-


MENU NR. 2

Skab din egen 3-retters menu
Vælg imellem nedenstående retter.

Forretter
Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

Hovedretter
Rosastegt okse med årstidens grønt, samt kartoffel og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.
Svampefarseret perlehøne med råstegte persillekartofler, puré og urteflødesauce.

Desserter
Gateau Marcel med chokolade, frisk frugt/bær og iscreme.
Panna Cotta med frisk frugt/bær, sorbet, bagt hvid chokolade og vanilje.

Menu nr. 2 (3-retters menu)
Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 398,-


Selskabsbuffet / Tallerken anretning

BUFFET NR. 1

Forret - tallerkenserveret
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat.

Hovedretter
Helstegt oksecuvette med Sauce Bearnaise.
Honning og timianstegt nakkefilet af dansk gris.
To slags varm garniture.
Årstidens kartoffel.
To forskellige salater.

Dessert - tallerkenserveret
Panna Cotta med vanilje, frugt/bær og sorbet.

Buffet nr. 1
Pris pr. person, ved minimum 20 personer Kr. 448,-


BUFFET NR. 2

Forret - tallerkenserveret
Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise, sprøde chips, syltede løg og lageret parmesan.

Hovedretter
Svampefarseret perlehøne med friske urter.
Helstegt oksecuvette og bagt hvidløg.
To slags varm garniture.
To slags kartofler.
To forskellige salater.
Vælg imellem Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.

Dessert - tallerkenserveret
Gateau Marcel med frisk frugt/bær og iscreme.

Buffet nr. 2
Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 498,-


BUFFET NR. 3

Forretter
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat.
Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise.
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

Hovedretter
Helstegt okse med årstidens grønt, samt kartoffel og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.
Honning og timianglaseret svinenakke med brændende kærlighed, sæsonens grønt og urteflødesauce.

Desserter
Vanilje creme brülée.
Chokoladekage med bærmousse og vaniljeis.

Buffet nr. 3
Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 598,-

Bestil på strandhotel@molskroen.dk eller ring til restaurantchef Michael Fruelund på 86 36 22 00 og aftal et uforpligtende møde om jeres menuønsker. 

Se flere menuer her: 

 

Læs mere om lokaler og fremvisning her: