Hold fest på Mols

Menu nr. 1


Forret
Let tilberedt filet af hvidfisk med rogn i syrnet fløde samt sprøde salater og urter.

Mellemret
Åben ravioli med plukket kalv og skummende tomat/rosmarin sauce.

Hovedret
Helstegt oksemørbrad med trøffelsauce, syltede perleløg og sæsonens bedste grøntsager.

Dessert
Mørk chokolade med creme fraiche 38%, vanilje og iscreme.

Kr. 598,- pr. cou.

Menu nr. 2

Skab din egen 3-retters menu
Vælg imellem nedenstående retter.


Forretter
Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.


Hovedretter
Rosastegt okse med Pommes Anna, årstidens grønt og bearnaisesauce eller rødvinsglace
Svampefarseret perlehøne med råstegte persillekartofler, jordskokkepuré og urteflødesauce.


Desserter
Gateau Marcel med chokolade, friske bær og iscreme
Panna Cotta med frugt, sorbet, bagt hvid chokolade og vanilje.


3-retters menu kr 398,-

Buffet nr. 1


Forret - tallerkenserveret
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat

Hovedretter
Helstegt oksecuvette med sauce Bearnaise
Honning & timianstegt nakkefilet af dansk gris
To slags varm garniture
Årstidens kartoffel
To forskellige salater

Dessert - tallerkenserveret
Panna Cotta med vanilje, frugt og sorbet


Buffet kr. 448,-

Buffet nr. 2


Forret - tallerkenserveret
Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise, sprøde chips, syltede løg og lageret parmesan

Hovedretter
Svampefarseret perlehøne med friske urter
Helstegt oksecuvette og bagt hvidløg
To slags varm garniture
To slags kartofler
To forskellige salater
Vælg imellem Sauce Bearnaise og rødvinsglace
Ekstra sauce 35,-

Dessert - tallerkenserveret
Gateau Marcel med friske bær & is creme


Buffet kr. 498,-

Buffet nr. 3


Forretter
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat
Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.


Hovedretter
Helstegt okse med Pommes Anna, årstidens grønt og bearnaisesauce eller rødvinsglace
Honning og timianglaseret svinenakke med brændende kærlighed og danske asparges


Desserter
Vanilje creme brülée
Chokoladekage med bærmousse og vaniljeis


Buffet kr. 598,-

 

 

Se flere menuer her:

 

 

Læs mere om lokaler og fremvisning her: 

 

 

Kontakt os på 86 36 22 00 og book et uforpligtende møde med vores restaurantchef Michael Fruelund.