HOLD KONFIRMATION PÅ MOLSKROEN STRANDHOTEL

Molskroen Strandhotel tilbyder en hyggelig og uformel ramme til en uforglemmelig konfirmationsfest. Med moderne selskabslokaler i flere størrelser inkl den store solterrasse med udsigt til Ebeltoft Vig, er scenen sat for jeres korfirmand og gæster. Herudover er der 29 værelser og yderligere overnatningsmuligheder på Molskroen ved siden af.

Se chefkokkens menuforslag herunder, og vælg de retter i ønsker til jeres fest.

Fås også som Take away menu, hvis I foretrækker at holde fest derhjemme uden at skulle tænke på maden.

KONFIRMATIONSMENU 2019

Sammensæt din helt egen konfirmationsmenu – vælg imellem nedenstående retter.


Forretter
Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.


Hovedretter
Rosastegt okse med Pommes Anna, årstidens grønt og bearnaisesauce eller rødvinsglace
Svampefarseret perlehøne med råstegte persillekartofler, jordskokkepuré og urteflødesauce.


Desserter
Gateau Marcel med chokolade, friske bær og iscreme
Panna Cotta med frugt, sorbet, bagt hvid chokolade og vanilje.


3-retters menu kr 398,-

 

Buffet nr. 1


Forret - tallerkenserveret
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat

Hovedretter
Helstegt oksecuvette med sauce Bearnaise
Honning & timianstegt nakkefilet af dansk gris
To slags varm garniture
Årstidens kartoffel 
To forskellige salater

Dessert - tallerkenserveret
Panna Cotta med vanilje, frugt og sorbet


Buffet kr. 448,-

 

Buffet nr. 2


Forret - tallerkenserveret
Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise, sprøde chips, syltede løg og lageret parmesan

Hovedretter
Svampefarseret perlehøne med friske urter
Helstegt oksecuvette og bagt hvidløg 
To slags varm garniture
To slags kartofler
To forskellige salater
Vælg imellem Sauce Bearnaise og rødvinsglace
Ekstra sauce 35,-

Dessert - tallerkenserveret
Gateau Marcel med friske bær & is creme


Buffet kr. 498,-

 

Buffet nr. 3


Forretter
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat
Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.


Hovedretter
Helstegt okse med Pommes Anna, årstidens grønt og bearnaisesauce eller rødvinsglace
Honning og timianglaseret svinenakke med brændende kærlighed og danske asparges


Desserter
Vanilje creme brülée
Chokoladekage med bærmousse og vaniljeis


Buffet kr. 598,-

 

 

 

 

TAKE AWAY MENU

 

Vi tilbyder også konfirmationsmenuen som take-away, hvis I ønsker at holde jeres fest derhjemme. Vælg imellem:

 

Take Away 3 retters menu kr. 350,-  

 

 Take Away Buffet kr. 450,- 

(min 15 pers.)

 

Se mere her om Take away menuer her:

 

 

FESTLOKALER

 

Vi har lokaler i alle størrelser på Molskroen Strandhotel

Kontakt os for en fremvisning af vores festlokaler og ideer til sammensætning af menuer til jeres fest.

 

Restaurant Brasseriet: 80-100 personer med panoramaudsigt og direkte adgang til den store terrasse og Ebeltoft Vig.

Der er desuden flygel i restauranten og mulighed for at booke pianist.

 

Det’ lille’ Brasserie med plads til 20 - 40 personer med udsigt til Ebeltoft Vig og direkte adgang til solterrasse.

 

 Book et uforpligtende møde med vores restaurantchef om jeres ønsker og forventninger til menuer m.m. på 86 36 22 00 ( tast 2).

  

Læs også om vores konfirmationspakker på Molskroen her og book en rundvisning:

 

 

Molskroens festlokaler

 

På Molskroen kan vi tilbyde lokaler i alle størrelser:

 

Orangeriet  - max. 64 personer med udsigt til Molskroens have og Ebeltoft Vig

Havestuen  - max. 40 personer – udsigt til haven og havet

 

 

 Bestil på strandhotel@molskroen.dk eller ring til restaurantchef Michael Fruelund på 86 36 22 00 og aftal et uforpligtende møde om jeres menuønsker.