KONFIRMATION - MOLSKROEN STRANDHOTEL

Molskroen Strandhotel tilbyder en hyggelig og uformel ramme til en uforglemmelig konfirmationsfest. Med moderne selskabslokaler i flere størrelser inkl. den store solterrasse med udsigt til Ebeltoft Vig, er scenen sat for jeres konfirmand og gæster. Herudover er der 29 værelser og yderligere overnatningsmuligheder på Molskroen ved siden af.

Se chefkokkens menuforslag herunder, og vælg de retter i ønsker til jeres fest. Fås også som Take away menu, hvis I ønsker at holde fest derhjemme uden at skulle tænke på maden.

MENU

Sammensæt din helt egen konfirmationsmenu – vælg imellem nedenstående retter. 

Forretter
Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

Hovedretter
Rosastegt okse med årstidens grønt, samt kartoffel og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.
Svampefarseret perlehøne med råstegte persillekartofler, puré og urteflødesauce.

Desserter
Gateau Marcel med chokolade, frisk frugt/bær og iscreme.
Panna Cotta med frisk frugt/bær, sorbet, bagt hvid chokolade og vanilje.

Menu nr. 2 (3-retters menu)
Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 398,-

 

BUFFET MENU 1

Forret - tallerkenserveret
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat.

Hovedretter
Helstegt oksecuvette med Sauce Bearnaise.
Honning og timianstegt nakkefilet af dansk gris.
To slags varm garniture.
Årstidens kartoffel.
To forskellige salater.

Dessert - tallerkenserveret
Panna Cotta med vanilje, frugt/bær og sorbet.

Buffet 1 - Pris pr. person, ved minimum 20 personer Kr. 448,-

 

BUFFET MENU 2

Forret - tallerkenserveret
Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise, sprøde chips, syltede løg og lageret parmesan.

Hovedretter
Svampefarseret perlehøne med friske urter.
Helstegt oksecuvette og bagt hvidløg. 
To slags varm garniture.
To slags kartofler.
To forskellige salater.
Vælg imellem Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.

Dessert - tallerkenserveret
Gateau Marcel med frisk frugt/bær og iscreme.


Buffet 2 - Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 498,-

BUFFET MENU 3

Forretter
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat.
Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise.
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

Hovedretter
Helstegt okse med årstidens grønt, samt kartoffel og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.
Honning og timianglaseret svinenakke med brændende kærlighed, sæsonens grønt og urteflødesauce.

Desserter
Vanilje creme brülée.
Chokoladekage med bærmousse og vaniljeis.


Buffet 3: Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 598,- 

 

Ønsker I at holde konfirmation hjemme, kan I bestille lækre menuer med et minimum af tilberedning.

Se mere her om Take away menuer her:

 

 

FESTLOKALER

 

Vi har lokaler i alle størrelser på Molskroen Strandhotel

Kontakt os for en fremvisning af vores festlokaler og ideer til sammensætning af menuer til jeres fest.

 

Restaurant Brasseriet: 80-100 personer med panoramaudsigt og direkte adgang til den store terrasse og Ebeltoft Vig.

Der er desuden flygel i restauranten og mulighed for at booke pianist.

 

Det’ lille’ Brasserie med plads til 20 - 40 personer med udsigt til Ebeltoft Vig og direkte adgang til solterrasse.

 

 Book et uforpligtende møde med vores restaurantchef om jeres ønsker og forventninger til menuer m.m. på 86 36 22 00 ( tast 2).

  

Læs også om vores konfirmationspakker på Molskroen her og book en rundvisning:

 

 

Molskroens festlokaler

 

På Molskroen kan vi tilbyde lokaler i alle størrelser:

 

Orangeriet  - max. 64 personer med udsigt til Molskroens have og Ebeltoft Vig

Havestuen  - max. 40 personer – udsigt til haven og havet

 

 

 Bestil på strandhotel@molskroen.dk eller ring til restaurantchef Michael Fruelund på 86 36 22 00 og aftal et uforpligtende møde om jeres menuønsker.