MOLSKROEN STRANDHOTEL

Buffet nr. 1

Forret - tallerkenserveret

Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat 

Hovedretter

Helstegt oksecuvette med sauce Bearnaise
Honning & timianstegt nakkefilet af dansk gris
To slags varm garniture
Årstidens kartoffel
To forskellige salater

Vælg imellem Sauce Bearnaise og rødvinsglace

Ekstra sauce 35,-

Dessert - tallerkenserveret

 Panna Cotta med vanilje, frugt og sorbet

  

Buffet kr. 448,-  
(min. 15 cov.)

 

Buffet nr. 2 

Forret - tallerkenserveret

Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise, sprøde chips, syltede løg og lageret parmesan 

Hovedretter

Svampefarseret perlehøne med friske urter
Helstegt oksecuvette og bagt hvidløg
To slags varm garniture
To slags kartofler
To forskellige salater

Vælg imellem Sauce Bearnaise og rødvinsglace

Ekstra sauce 35,- 

Dessert - tallerkenserveret

Gateau Marcel med friske bær & is creme

 

Buffet kr. 498,-  
(min. 15 cov.)

 

Buffet nr. 3

Forretter

Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat

Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise

Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

Hovedretter

Helstegt okse med Pommes Anna, årstidens grønt og bearnaisesauce eller rødvinsglace

Honning og timianglaseret svinenakke med brændende kærlighed og danske asparges

Desserter

Vanilje creme brülée

Chokoladekage med bærmousse og vaniljeis

Buffet kr. 598,-  



Tilkøb af ekstra sauce 35,- pr. cou.
Tilkøb af hjemmerørt vaniljeis 45,- pr. cou.

 Min. 20 couverter ved bestilling af vores selskabsbuffet.

Denne buffet kan også bestilles som Take away

Se flere selskabsmenuer her 

 

Se mere om omgivelser, rammer og lokaler her:

 

Bestil på strandhotel@molskroen.dk eller ring til restaurantchef Michael Fruelund på 86 36 22 00 og aftal et uforpligtende møde om jeres menuønsker.