Molskroen Strandhotel


Selskabsbuffet

BUFFET NR. 1

 Forret

Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat

Hovedretter

Helstegt oksecuvette med Sauce Bearnaise
Honning og timianstegt nakkefilet af dansk gris
To slags varm garniture
Årstidens kartoffel
To forskellige salater

Dessert

Panna Cotta med vanilje, frugt/bær og sorbet

Buffet nr. 1
Pris pr. person, ved minimum 20 personer Kr. 448,-

Forret og dessert er tallerken serveret.


BUFFET NR. 2

Forret
Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise, sprøde chips, syltede løg og lageret parmesan

Hovedretter
Svampefarseret perlehøne med friske urter
Helstegt oksecuvette og bagt hvidløg
To slags varm garniture
To slags kartofler
To forskellige salater
Vælg imellem Sauce Bearnaise eller rødvinsglace

Dessert
Gateau Marcel med frisk frugt/bær og iscreme

Buffet nr. 2
Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 498,-


BUFFET NR. 3

Forretter
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat
Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche

Hovedretter
Helstegt okse med årstidens grønt, samt kartoffel og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace
Honning og timianglaseret svinenakke med brændende kærlighed, sæsonens grønt og urteflødesauce

Desserter
Vanilje creme brülée
Chokoladekage med bærmousse og vaniljeis

Buffet nr. 3
Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 598,-

 

Tilkøb

Tilkøb af ekstra sauce 35,- pr. cou
Tilkøb af hjemmerørt vaniljeis 45,- pr. cou

 

Ønsker I at holde festen hjemme, er det muligt at købe maden fra Strandhotellet.

 

Se flere selskabsmenuer her 

 

 

Se mere om omgivelser, rammer og lokaler her:

 

Bestil på strandhotel@molskroen.dk eller ring til restaurantchef Michael Fruelund på 86 36 22 00 og aftal et uforpligtende møde om jeres menuønsker.