Molskroen Strandhotel

Selskabsbuffet / Tallerken anretning

BUFFET NR. 1

Forret - tallerkenserveret
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat.

Hovedretter
Helstegt oksecuvette med Sauce Bearnaise.
Honning og timianstegt nakkefilet af dansk gris.
To slags varm garniture.
Årstidens kartoffel.
To forskellige salater.

Dessert - tallerkenserveret
Panna Cotta med vanilje, frugt/bær og sorbet.

Buffet nr. 1
Pris pr. person, ved minimum 20 personer Kr. 448,-


BUFFET NR. 2

Forret - tallerkenserveret
Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise, sprøde chips, syltede løg og lageret parmesan.

Hovedretter
Svampefarseret perlehøne med friske urter.
Helstegt oksecuvette og bagt hvidløg.
To slags varm garniture.
To slags kartofler.
To forskellige salater.
Vælg imellem Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.

Dessert - tallerkenserveret
Gateau Marcel med frisk frugt/bær og iscreme.

Buffet nr. 2
Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 498,-


BUFFET NR. 3

Forretter
Koldrøget laks med karse, peberrod og friséesalat.
Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise.
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

Hovedretter
Helstegt okse med årstidens grønt, samt kartoffel og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.
Honning og timianglaseret svinenakke med brændende kærlighed, sæsonens grønt og urteflødesauce.

Desserter
Vanilje creme brülée.
Chokoladekage med bærmousse og vaniljeis.

Buffet nr. 3
Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 598,-

 

Tilkøb

Tilkøb af ekstra sauce 35,- pr. cou.
Tilkøb af hjemmerørt vaniljeis 45,- pr. cou.

 

Ønsker I at holde festen hjemme, er det muligt at købe maden fra Strandhotellet.

 

Se flere selskabsmenuer her 

 

Se mere om omgivelser, rammer og lokaler her:

 

Bestil på strandhotel@molskroen.dk eller ring til restaurantchef Michael Fruelund på 86 36 22 00 og aftal et uforpligtende møde om jeres menuønsker.