Inviter dine gæster på Brunch...

SELSKABSBRUNCH

Brunch 
Koldt røget laks med citronconfit, sprøde salater og håndpillede rejer.
Lun leverpostej med bacon og cornichons.
Charcuterie med diverse tilbehør.
Røræg med purløg og sprødstegt bacon.
Udvalg af oste fra nær og fjern.

Cæsarsalat med parmesan og sprøde croutons
Portions anrettet frugt.
Græsk yoghurt med karamelliserede nødder.
Rundstykker, rugbrød og kernebrød.
Amerikanske pandekager med bagt hvid chokolade og ahornsirup
Inkl. friskbrygget kaffe, the og udvalg af most og juice.

kr. 298,- pr. person

 

Tilvalg til menuen

Æg a´la benedict + 28,-

Krydrede pølser med salsa + 38,-

Kagesortiment – et udvalg af køkkenets lækre søde sager 38,-

Croissant med ”fuglekvidder” + 38,-

Hjemmelavet pålægschokolade + 18,-

Alle tilvalgsretterne inkl. Brunch buffet 398,-

 

For reservation send en email til Molskroen Strandhotel
på strandhotel@molskroen.dk eller ring på telefon 86 36 22 00 ( tast 2)
og book et møde med vores restaurantchef Michael Fruelund.

Send en forespørgsel