Vinter Ophold 2019 

 Special offer
Dette tilbud er gældende til og med 31. marts 2019

 Nyd et dejligt vinterophold på Molskroen Strandhotel til en rigtig god pris - med check-ind fra onsdag til søndag. Molskroen Strandhotel er beliggende med direkte udsigt til Ebeltoft Vig for foden af Mols Bjerge.

  Selve måltidet og den gode smag er i centrum i Brasseriet, hvor chefkok Daniel Simonsen serverer en lækker  3 retters  vintermenu, baseret på sæsonens friske råvarer og Brasseriets velkendte høje kvalitet.

VINTEROPHOLD
Ankomst onsdag til søndag

Ankomst fra kl 14.00 
Brasseriets 3 retters menu
Kaffe med sødt 
Overnatning i dejligt standard dobbeltværelse 
Brasseriets morgenbord

VINTERPRIS fra kr. 995,- per person i delt standard dobbeltværelse

Kontakt os på 8636 2200 for reservation eller send en e-mail til strandhotel@molskroen.dk

Nyd naturen på Mols - langs vandet eller i bjergene og forlæng dit ophold med en ekstra overnatning - og kombiner f.eks. med en skøn Afternoon Tea på Molskroen med lækkert hjemmebag.

Ring og hør mere om mulighederne på 86 36 22 00 

*

Der er også mulighed for at booke et vinterophold i vinterferien inkl. brunch fra lørdag d. 16. feb. til søndag d. 17. feb. på Molskroen Strandhotel, hvorefter der bliver serveret hyggelig søndagsbrunch på selve Molskroen dagen derpå. 

Læs mere her: 

 

VANDRE- & CYKELTURE

Download den helt nye app : 'Nationalpark Mols Bjerge' og find kort og ruter over alle de skønne vandreture, der er i området. Vi hjælper gerne i receptionen med at guide jer i forhold til jeres ønsker.

Prøv f.eks. 'Den Italienske Sti' der er den ældste vandretursrute og har fået sit navn pga de smukke sydlandske udsigter og de høje cypreslignende enebær. Stien går fra Femmøller og er 3 km lang. 


Se mere om vandreture her:
 


Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon 86 36 22 00 - Email: strandhotellet@molskroen.dk