Skt. Hans Ophold på Mols

 Ankomst tirsdag d.23. juni.

Vi glæder os til at byde velkommen til et skønt Sankt Hans ophold, med god mad, forkælelse og masser af naturoplevelser. Chefkok Daniel Simonsen har kreeret en skøn Sankt Hans menu baseret på sommerens friske råvarer, og dagen derpå er der lækkert morgenbord i Brasseriet med udsigt til Ebeltoft Vig. 

Nyd de dejlige naturomgivelser med forkælelse for alle sanser. Oplev maden, havet og bjergene på Molskroen Strandhotel. Nyd roen og den uformelle stemning på vores store terrasse med havudsigt, hvor du også kan gå ture og cykle langs Femmøller Strand, eller vandre i den enestående natur i Mols Bjerge. Se info om cykelture og vandrestier nederst. Vi låner cykler ud gratis på hotellet.

 Skt. Hans Ophold 

Velkomst med bobler og snacks

3-retters Sankt Hans menu i Brasseriet inkl. vinmenu

Hjemmelavet Baileys

1 overnatning i dobbeltværelse

Morgenbord i Brasseriet

Pris pr. person fra kr. 898,-

 ALT DET DU KAN OPLEVE

Vi ved endnu ikke om det bliver muligt at gå se Sankt Hans bål på stranden pga af corona. Vi afventer myndighedernes regler om forsamling, men håber vi igen i år skal mødes på Femmøller Strand til båltænding kl 21.00. Vi opdaterer hjemmesiden her snarest muligt.

Du kan naturligvis også booke bord i restauranten til Sankt Hans Aften, uden overnatning.

Molskroen Strandhotel er beliggende med direkte panorama view til Ebeltoft Vig for foden af Mols Bjerge.

Nyd sommeren i vores afslappede omgivelser i moderne, enkel og maritim stil. Selve måltidet og den gode smag er i centrum i Brasseriet, hvor chefkok Daniel Simonsen serverer skønne sommermenuer og Brasserie-klassikere, baseret på sæsonens friske råvarer. Nyd et luksusdøgn på Mols i Naturpark Mols Bjerge, hvor der er rig mulighed for at vandre, cykle, bade eller bare sætte tempoet ned. Det er muligt at låne cykler på hotellet. Vores ishus på stranden er åbent hele sommeren, og her kan I se solnedgangen fra badebroen og nyde den populære Molskroen vaffelis, som et perfekt punktum på dagen.

SÅDAN BOOKER DU

Tilkøb af et eller flere ekstra døgn for kun kr. 500,- pr. person inkl. morgenmad 

Book på e-mail på strandhotel@molskroen.dk

 Kontakt os både på telefon 8636 2200 og mail på strandhotel@molskroen.dk alle hverdage.

HOTELLET ÅBNER IGEN TORSDAG D. 11. JUNI

Hotellet åbner igen torsdag d. 11. juni. Indtil da kan du kontakte os for booking og information både på telefon og mail alle hverdage.

GRATIS AFBESTILLING

Du kan til enhver tid frit og uden ekstra omkostninger afbestille din reservation - dog senest 24 timer før ankomst. Dette er gældende for nuværende pga. af corona situationen i Danmark.

SIKKERHED & TRYGHED NÅR DU BOR HOS OS

 Vi sætter tryghed og sikkerhed som vores højeste prioritet, når du er gæst hos os. Derfor følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer nøje når det drejer sig om hygiejne om at skabe rammerne, så vi kan holde afstand til hinanden på vores hotel og i restauranterne.

Vi har en meget stor terrasse med udendørs servering, og kan nemt skabe sikker afstand ved besøg i vores restauranter - både inde og ude.

ROOM SERVICE & TAKE AWAY - SAMMEN PÅ AFSTAND

Vi kan også levere roomservice hvis du som gæst har brug for at være mere på afstand eller skønne take away retter, hvis I ønsker at spise ude i naturen på egen hånd.

Vores regler er klare. Vores medarbejdere møder ikke på arbejde, selv med de mindste symptomer, og ligeledes beder vi vores gæster om at tage de samme hensyn.

 VELKOMMEN TIL SOMMER PÅ MOLS

 

 

Er du til aktiv ferie ? Så læs mere her om vores Aktiv Ferie Get Away her