MOLS OPHOLD 2021

MOLSKROEN STRANDHOTEL 

Oplev 24 timer på skønne Mols - 2 dage / 1 overnatning.

Vi åbner d. 29.april

Hotelbookingen er åben på 86 36 22 00

 Oplev den pragtfulde natur på Mols ved Femmøller Strand og Mols Bjerge. Vi har sammensat et lækkert ophold til dig på vores strandhotel, beliggende ved foden af Mols Bjerge med udsigt til Femmøller Strand. Et døgn med afslappet luksus, hvor du skal nyde den gode mad i Molskroens Brasserie, som serverer sæsonens menuer af årstidens friske, lokale råvarer, og eller gå på opdagelse i naturen omkring os.

MOLS OPHOLDSPAKKE - 1 døgn

Ankomst fra kl. 14.00

Eftermiddagskaffe med hjemmebag

Velkomst med bobler og snacks

2-retters menu - efter køkkenchefens valg

Kaffe med sødt 

Overnatning i delt standard dobbeltværelse 

Brasseriets morgenbord

PRISER

Kr. 1.248,- pr. person
(fra 1. september - 30. april) 

Kr. 1.348,- pr person
 
(fra 1. maj - 31. august)

 ALT DET DU KAN OPLEVE PÅ MOLS

Molskroen Strandhotel er beliggende med direkte panorama view til Ebeltoft Vig for foden af Mols Bjerge.

Nyd et døgn i vores afslappede omgivelser i moderne, enkel og maritim stil. Selve måltidet og den gode smag er i centrum i Brasseriet, hvor chefkokken serverer skønne menuer og brasserie-klassikere, baseret på sæsonens friske råvarer. Nyd et luksus døgn på Mols i Naturpark Mols Bjerge, hvor der er rig mulighed for at vandre, cykle, bade eller bare sætte tempoet ned. Det er muligt at låne cykler på hotellet. Se solnedgangen fra badebroen og besøg vores Original Grill foodtruck på stranden om sommeren. Der er badekåber klar på jeres værelse til en frisk morgendukkert inden morgenmaden. 

MINI-BREAK - 3 DAGE/2 DØGN

Læs om vores minibreak her:

 

UPGRADE - GOURMET PÅ MOLSKROEN

Hvis du ønsker at opgradere jeres middag om aftenen til Molskroens gourmetmenu, så kontakt os endelig. Se også Moskroens eksklusive Hide aways her:

 

SÅDAN BOOKER DU

Send din forespørgsel til vores hotelbooking på strandhotel@molskroen.dk

 Kontakt os både på telefon 8636 2200 - tryk 2 

GRATIS AFBESTILLING

Du kan til enhver tid frit og uden ekstra omkostninger afbestille din reservation - dog senest 24 timer før ankomst. Dette er gældende for nuværende pga. af corona situationen i Danmark.

SIKKERHED & TRYGHED NÅR DU BOR HOS OS

 Vi sætter tryghed og sikkerhed som vores højeste prioritet, når du er gæst hos os. Derfor følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer nøje når det drejer sig om hygiejne om at skabe rammerne, så vi kan holde afstand til hinanden på vores hotel og i restauranterne.

 

 

 

 

O