FORÅRSTILBUD  - MOLSKROEN STRANDHOTEL

ET DØGN I DANMARKS SMUKKESTE NATUR

Ankomst på hverdage fra tirsdag - fredag i maj og juni (SPAR 250,- pr. person)

Velkommen på Mols ved Femmøller Strand og Mols Bjerge. Nyd en eller flere feriedage på Molskroen Strandhotel.  Et lækkert forårs- eller sommerbreak til en ekstra god pris. Glæd dig til lækre madoplevelser i Molskroens Brasserie med panoramaudsigt til havet. Smag menuer af høj klasse i en afslappet atmosfære. Gå så ellers på opdagelse i naturen omkring os, hvor havet og bjerglandskabet folder sig ud. Slap af på den store solterrasse med en god kop kaffe eller kølig drink om eftermiddagen. Tag på picnic i Mols Bjerge med en to go kaffe eller en sandwich til turen, eller snup en  frisk dukkert fra badebroen. Mulighederne er mange.

FORÅR TILBUDSPAKKE - SPAR 250,- PR PERSON

Dag 1

Indtjek fra kl. 14.00

3-retters aftenmenu i Molskroens Brasserie (Chef's menu)

Overnatning i delt dobbeltværelse

Dag 2

Brasseriets skønne morgenbord

Afrejse  kl. 11.00

Pris kr.  1.095,- pr person ( spar 250 kr. pr person)

Tillæg ved booking af enkeltværelse 295,- 

SÅDAN BOOKER DU

Send en forespørgsel til strandhotel@molskroen.dk eller kontakt hotelbookingen på 86 36 22 00 og hør mere om ledige datoer i maj og juni.

ALT DET DU KAN OPLEVE

Molskroen Strandhotel er beliggende med direkte panorama view til Ebeltoft Vig og den fine sandstrand, for foden af Mols Bjerge. Nyd sommeren i vores afslappede omgivelser i moderne, enkel og maritim stil. Selve måltidet og den gode smag er i centrum i Molskroens Brasserie, hvor der serveres skønne menuer og Brasserie-klassikere, baseret på sæsonens friske råvarer. Nyd et luksusdøgn på Mols i Naturpark Mols Bjerge og ved stranden, hvor der er rig mulighed for at vandre, cykle, bade eller bare sætte tempoet ned.

Se Brasseriets a la carte menuer til frokost og aften her og reserver bord a la carte hvis I bor hos os i flere dage:

 

Se også 3 dages Minibreak på Molskroen Strandhotel her - book din sommerferie nu hvis du vil være sikker på de ønskede datoer.