EFTERÅRS OPHOLD - 1 DØGN

MOLSKROEN STRANDHOTEL 

 Oplev efteråret på Mols ved Femmøller Strand og Mols Bjerge. Vi har sammensat et lækkert efterårsophold til dig på vores strandhotel, for foden af Mols Bjerge med udsigt til Femmøller Strand. Et døgn med afslappet luksus.

EFTERÅRSOPHOLD 

Eftermiddagskaffe med hjemmebag

Velkomst med bobler og snacks

Brasseriets 2-retters menu

Kaffe med sødt 

Overnatning i delt dobbeltværelse inkl. Brasseriets morgenbord

Kr.1248,- pr ps.

 ALT DET DU KAN OPLEVE PÅ MOLS

Molskroen Strandhotel er beliggende med direkte panorama view til Ebeltoft Vig for foden af Mols Bjerge.

Nyd efteråret i vores afslappede omgivelser i moderne, enkel og maritim stil. Selve måltidet og den gode smag er i centrum i Brasseriet, hvor chefkok Daniel Simonsen serverer skønne sensommermenuer og Brasserie-klassikere, baseret på sæsonens friske råvarer. Nyd et luksusdøgn på Mols i Naturpark Mols Bjerge, hvor der er rig mulighed for at vandre, cykle, bade eller bare sætte tempoet ned. Det er muligt at låne cykler på hotellet.  Se solnedgangen fra badebroen og besøg vores Original Grill foodtruck på stranden i efterårsferien.  Der er badekåber klar på jeres værelse til en frisk morgendukkert inden morgenmaden 

EKSTRA OVERNATNING - KUN KR. 500,-

Forlæng opholdet og bliv et par dage. Tilkøb af et eller flere ekstra døgn for kun kr. 500,- pr. person inkl. morgenmad. Nyd fx. en lækker frokost på Brasseriets terrasse og kombiner med en tur ind til Ebeltoft by, eller en shoppingtur til Århus, kun en halv time derfra. Se frokost og aften a la carte her:

 

 

Hvis I har lyst til at opgradere en aften til Molskroens gourmetoplevelse kan I læse mere her:

 

SÅDAN BOOKER DU

Book på e-mail på strandhotel@molskroen.dk

 Kontakt os både på telefon 8636 2200 - tryk 2  og mail på strandhotel@molskroen.dk alle hverdage og høre mere om vores ophold.

EFTERÅRSFERIE PÅ MOLS

Book en skønt ophold i efterårsferien (fra 9. - 18. oktober) Se mere her:

 

GRATIS AFBESTILLING

Du kan til enhver tid frit og uden ekstra omkostninger afbestille din reservation - dog senest 24 timer før ankomst. Dette er gældende for nuværende pga. af corona situationen i Danmark.

SIKKERHED & TRYGHED NÅR DU BOR HOS OS

 Vi sætter tryghed og sikkerhed som vores højeste prioritet, når du er gæst hos os. Derfor følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer nøje når det drejer sig om hygiejne om at skabe rammerne, så vi kan holde afstand til hinanden på vores hotel og i restauranterne.

Vi har en meget stor terrasse med udendørs servering, og kan nemt skabe sikker afstand ved besøg i vores restauranter - både inde og ude.

ROOM SERVICE & TAKE AWAY - SAMMEN PÅ AFSTAND

Vi kan også levere roomservice hvis du som gæst har brug for at være mere på afstand eller skønne take away retter, hvis I ønsker at spise ude i naturen på egen hånd.

Vores regler er klare. Vores medarbejdere møder ikke på arbejde, selv med de mindste symptomer, og ligeledes beder vi vores gæster om at tage de samme hensyn.