DINING FESTIVAL OPHOLD

MOLSKROEN STRANDHOTEL

For 4. år i træk slår vi dørene op til den populære Dining Festival i Brasseriet på Molskroen Strandhotel. Vi sætter alle sejl til i køkkenet, hvor du kan smage vores skønne brasserie klassikere, kreeret af chefkok Daniel Simonsen til en festivalpris du ikke vil gå glip af!

3 retters menu - kun 250 kr.

I den anledning tilbyder vi en overnatning oveni - også til en vild festival pris.

Spis godt og vågn op til havets brusen - for foden af Mols bjerge. Nyd et vinterdøgn med masser at gastronomisk forkælelse - midt i Mols smukkeste natur.

SPECIAL OFFER:

DINING FESTIVAL MENU  INKL. OVERNATNING MED MORGEMMAD:

IALT FRA KR: 895,- PR. PERSON

Fra mandag d. 27. januar til søndag d. 9. februar

Se vores menuer her:

DINING FESTIVAL - MENU UGE 5

Ceviche med røget mayo, rødbedesalat, græskarkerner og sødskærm

Braisseret Spoleben med grov sellericreme, citron confit, ristede hasselnødder og skysauce

Mørk Chokolademousse med syrlig tapioka, hindbærsorbet og skovsyre

DINING  FESTIVAL - MENU UGE 6

Røget Fisk med bok choi, glaskål, sauce tatar og tallerkensmækkere

Rosa Kalv med grillede søde kartofler, syltede løg og glace med sort peber

Mascarpone Sorbet med kakaonibs, biscottiknas og luftig espressocreme tilsmagt med Marsala

 

DINING FESTIVAL OPHOLD

Ankomst og check ind fra kl 14.00

Dining Festival Menu

Overnatning inkl.Brasseriets morgenbuffet.

 

Fra kr. 895,- pr. person ved 2 personer i delt standard dobbeltværelse

Tilkøb af et ekstra døgn for kr. 955,- for 2 personer inkl. morgenmad 

Kontakt os på 8636 2200 for mere information om priser og værelser, eller send en mail til strandhotel@molskoen.dk

 Billetsalg til Dining Festival inkl. ophold starter MANDAG D. 6. JANUAR.

Læs mere om Dining Festival her: