AKTIV FERIE - GET AWAY

MOLSKROEN STRANDHOTEL

3 DAGE / 2 OVERNATNINGER

 Hold aktiv ferie på Mols og nyd smagen af Mols.

Molskroen Strandhotel er beliggende for foden af Mols Bjerge ved Femmøller Strand.

Opholdet byder på en kombination af aktiv ferie på egen hånd, samt en guidet vandring på dag 2 og ikke mindst  skønne madoplevelser i vores afslappede rammer på Molskroen Strandhotel alle dagene. Her går gastronomi og menuer af høj kvalitet og god smag, tilberedt af Brasseriets chefkok, hånd i hånd med aktive naturoplevelser.

Oplev en fantastisk vandring på dag 2 med udsøgte naturoplevelser midt i den særegne, nordlige del af Nationalpark Mols Bjerge. Med en smilende, professionel og lokal guide, der fører dig via områdets smukke steder på den udvalgte vandrerute. 3 timers hyggelig vandring i Danmarks smukkeste natur.

Hvis I vil ud på egen hånd, kan I låne cykler og gå på opdagelse i Naturpark Molsbjerge, langs vandet til Ebeltoft by, eller en tur til Reepark. Vi har desuden badekåber klar til jer på værelset, hvis det frister med en morgendukkert fra badebroen til at starte dagen på.

 DATO

Vælg imellem følgende datoer:

d. 4.-6. august, 4.-6. september

Begrænsede pladser  - så book i god tid.

 Dag 1.

Eftermiddagskaffe med hjemmebag

Velkomst med bobler og snacks

2-retters sommermenu

Kaffe med sødt  

Overnatning i delt dobbeltværelse 

Dag 2.

Morgenmad i Brasseriet

Kl. 9.30

3,5 timers vandring. En oplevelsestur i Nationalpark Mols Bjerge med fokus på fantastiske naturoplevelser i kyndigt selskab henover 3-4 betagende timer, hvor benene og tiden flyver afsted. Fordyb dig i en helt særlig vandretur rundt i hjertet af Nationalpark Mols. Vi sørger for en lille snackkurv med til turen.

Frokost tallerken med hjemmelavet lemonade i Brasseriet

Cocktail & snacks inden middagen

Brasseriets 3-retters menu Vinmenu

 Irish Coffee

Overnatning i delt dobbeltværelse

Dag 3.

Brasseriet morgenbord

Afrejse senest kl. 11.00 

Aktiv Ferie Get Away på Molskroen Strandhotel : kr. 3.198,- pr. person.

 

SÅDAN BOOKER DU


Tilkøb af et eller flere ekstra døgn for kr. 500,- pr. person inkl. morgenmad 
Book på e-mail på strandhotel@molskroen.dk eller kontakt hotelbookingen på 86 36 22 00 alle hverdage fra 9-12 hvis du har brug for rådgivning.

VI ÅBNER TORSDAG D. 11. JUNI

Hotellet åbner igen torsdag d. 11. juni. Indtil da kan du kontakte os for booking og information både på telefon 86362200 og mail alle hverdage www.strandhotel@molskroen.dk

GRATIS AFBESTILLING

Du kan til enhver tid frit og uden ekstra omkostninger afbestille din reservation - dog senest 24 timer før ankomst. Dette er gældende for nuværende pga. af corona situationen i Danmark.

SIKKERHED & TRYGHED NÅR DU BOR HOS OS

 Vi sætter tryghed og sikkerhed som vores højeste prioritet, når du er gæst hos os. Derfor følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer nøje når det drejer sig om hygiejne om at skabe rammerne, så vi kan holde afstand til hinanden på vores hotel og i restauranterne.

Vi har en meget stor terrasse med udendørs servering, og kan nemt skabe sikker afstand ved besøg i vores restauranter - både inde og ude

ROOM SERVICE & TAKE AWAY - SAMMEN PÅ AFSTAND

Vi kan også levere roomservice hvis du som gæst har brug for at være mere på afstand eller skønne take away retter, hvis I ønsker at spise ude i naturen på egen hånd.

Vores regler er klare. Vores medarbejdere møder ikke på arbejde, selv med de mindste symptomer, og ligeledes beder vi vores gæster om at tage de samme hensyn.

Måske er du interesseret i andre lignende sommertilbud og ophold. Læs mere her: