OPLEV STEMNINGEN PÅ MOLS

Hvem er vi

Nuværende ejer af Molskroen og Molskroen Strandhotel, Henrik Frederiksen, har haft som mål og er lykkedes med, at skabe et unikt åndehul for store madoplevelser i et af Danmarks mest naturskønne områder. Derfor har Molskroens to hoteller med Gourmetrestauranten på Molskroen og Brasseriet på Strandhotellet begge forkælelsen i centrum. Forkælelse for smagsløgene – og for sjælen. Her kan du koble helt fra, og opleve stemningen af hjerterum og det bedste den danske gastronomi og sommer har at tilbyde.

Molskroen og Molskroen Strandhotel ligger med udsigt til havet og Nationalpark Mols Bjerge i ryggen. Lige midt i landet og med direkte adgang til den skønne badestrand ved Ebeltoft Vig. Et unikt åndehul i et af Danmarks mest naturskønne områder.

Molskroens to hoteller og to restauranter har forkælelsen i centrum. Forkælelse for smagsløgene - og for sjælen. Her kan du koble helt fra og opleve gastronomi når det er bedst, forenet med den ro og fordybelse, som Mols tilbyder.

Molskroen har lange traditioner, med den gode gastronomi og forkælelse i højsædet. Sådan er det også i dag. Ikke mindst efter en gennemgribende modernisering i 2013, hvor de 17 værelser i dag fremstår nye og eksklusivt indrettet med stilfuldt design. 

Molskroens gourmet restaurant bygger på stolte traditioner. Den nye arvtager efter den hæderkronede chefkok Michel Michaud er Steffen Villadsen, siden den 1. januar 2016 har stået i spidsen for den gastronomiske linie på Molskroen.

Strandhotellet åbnede i april 2014, blot 200 meter fra Molskroen med 29 nye, moderne værelser i maritim stil, tæt på havet og med en stor udendørs terrasse. Stilen er varm og afslappet og tilbyder en skøn hverdags restaurant, Brasseriet. Også her får du en smagsoplevelse udover det sædvanlige. 

Så uanset om du ønsker et ferieophold, eller en god madoplevelse i Brasseriet, vi glæder os til at byde dig velkommen.