SKALDYRSAFTEN  - MOLSKROENS BRASSERIE

MOLSKROEN STRANDHOTEL

Hver fredag i juli og august byder vi traditionen tro på vores eksklusive og populære skaldyrsfade i Brasseriet, som anrettes og serveres ved bordet. Køkkenet disker op med alt, hvad hjertet kan begære af hummer, muslinger, østers og meget mere.

Brasseriets Skaldyrsaften
Menu for 2 personer - serveres ved bordet 

Det kolde
1/2 kogt hummer med aioli og citron 
Kammuslingetatar med ponzu og grønne jordbær 
Søkogte rejer "pil-selv" 
Gillardeu østers med vinaigrette og skalotteløg 
Salat af dansk taskekrabbe med avocado og Baerii Caviar
 
Det lune
Gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør 
Strandkrabbebisque med dampet hvid fisk, tørrede tomater og croutons 
Moules Marinières, dampede blåmuslinger
 
Tilbehør
Brasseriets brød og smør 
Grøn salat 
Nye kartofler i urter  

Kr. 895,- pr person
min. 2. personer (kun imod forudbestilling)

Vine
Denne aften vil vi gøre vores store vinbuffet klar !
Glæd jer til et udvalg af skønne bobler, hvidvin og rosévin samt hjemmelavet lemonade.

Ad libitum Kr. 348,-

Book bord online her