MOLSKROENS BRASSERIE

OPENING DINNER MENU

Fra d. 29. april - d. 9. maj 2021
Torsdage & Søndage 1 seat kl. 18.30 ( kun få ledige borde søndage)
Fredage og Lørdage - Vælg mellem seats Kl. 17.30 eller Kl. 20.00 ( UDSOLGT)

Vi glæder os til endelig at byde jer velkommen igen i Molskroens Brasserie. Det skal vi fejre sammen med jer og inviterer på en eksklusiv Opening Menu af sæsonens friske, lokale råvarer.  Menuen serveres til blot 350 kr. inkl. live jazz fredag og lørdag aften.

Mød også vores nye chefkok Nikolaj Wilhardt, som kommer fra Falsled Kro, og tidligere også Molskroen,  og som med garanti vil forkæle gæsterne med den velkendte høje kvalitet af lokale råvarer og gode smag, som Brasseriet er kendt for.

Fredag d. 30. april : Live jazz  - Kwella og Friis ( udsolgt)

Lørdag d. 1. maj Live jazz - Kwella og Torpegaard ( udsolgt)

Fredag d. 7. maj: Live jazz med Kwella & Friis   ( udsolgt)

Lørdag d. 8. maj: Live jazz med Kwella & Torpegaard   (udsolgt)

Ledige borde : søndag 2. maj og 9. maj

BRASSERIE - OPENING MENU

Hjemmelavede rejechips med wasabi-mayo

Grillede, marinerede hvide asparges med dansk stenbiderrogn, vild brøndkarse og sauce Mousseline

Helstegt oksemørbrad med grønne asparges, semitørrede tomater, nye kartofler i urter og rødvinssauce

Panna cotta af dansk øko fløde med rabarberkompot og karamel 

Kr. 350,- 

Tilkøb af vinmenu

Kr. 250,-

Vi gør opmærksom på at bordet er til rådighed i 2 timer på fredage og lørdage.

 BOOK BORD OG KØB DIN BILLET HER

 

Se også Brasseriets Opening Lunch Menu d. 1.- 2. maj og 8. og 9. maj

 

Se også Molskroens Gourmet Signature Menu og frokost menu. 

 

BRASSERIETS SÆSONÅBNING - NYT MENUKORT  - PREMIERE

Se Brasseriets nye menukort og book bord alle dage fra d. 12. maj her: