MOLSKROENS BRASSERIE

OPENING

DINNER MENU

Fra d. 6. - 9. maj 2021

Vi glæder os til endelig at byde jer velkommen igen i Molskroens Brasserie.

Det skal vi fejre sammen med jer og inviterer på en eksklusiv Opening Menu af sæsonens friske, lokale råvarer. 

Menuen serveres til blot 350 kr og derudover hygger vi om gæsterne både fredag og lørdag aften med live jazz.

Denne menu kan kun bookes i dagene 6., 7., 8., og 9. maj.

Mød også vores nye chefkok Nikolaj Wilhardt, som tidligere har været kok på Molskroen og på Falsled Kro og som med garanti vil forkæle gæsterne med den velkendte høje kvalitet og gode smag , som vores Brasserie er kendt for.

Se åbningsmenuen her :

BRASSERIE - OPENING MENU

Hjemmelavede rejechips med wasabi mayo

Grillet, marineret hvide asparges med dansk stenbiderrogn, vild brøndkarse og sauce Mousseline

Helstegt oksemørbrad med grønne asparges, semitørrede tomater, nye kartofler i urter og rødvinssauce

Panna cotta af dansk øko fløde med rabarberkompot og karamel 

Kr. 350,- 

Tilkøb af vinmenu

Kr. 250,-

Bemærk at der er to seatings kl. 17.30 eller Kl. 20.00

Vi gør opmærksom på at bordet er til rådighed i 2 timer.

 BOOK BORD OG KØB DIN BILLET HER

 

Se også Brasseriets Opening Lunch Menu :

 

Se også Molskroens Gourmet Signature Menu og frokost menu. Vi åbner d. 7. maj: