Den gode smag...

MENUKORT AFTEN

MOLSKROENS BRASSERIE

Nyd en god middag i en afslappet atmosfære i Molskroens Brasserie, beliggende på Molskroen Strandhotel, med panorama udsigt til havet for foden af Mols Bjerge. Smag menuer af meget høj kvalitet af sæsonens udvalgte råvarer, med den gode, enkle smag i højsædet. 

Restauranten er lukket pga myndighedernes corona nedlukning.

Molskroens Brasserie åbner igen d. 6. maj. PÅ glædeligt gensyn.

 

 

MENUKORT 
Serveres fra 12 april 2021

FORRETTER

Saltet Færøsk laksetatar med æg, peberrod, kapers og purløg. Serveres med croutons og cremefraiche
kr. 125,-

Brasseriets klassiske rørte tatar med syltede drueagurker, tørrede tomater og urter
kr. 125.-

Foie gras terrine med syltede vindruer, stegt brioche og honning
kr. 145.-

Tuntatar med knust avocado, mango-chili sauce og ristet sesam
kr. 145.-

Stegte kammuslinger med spinat, gulerødder, løg og Sauce Nage
kr. 195.-

Grillede danske jomfruhummere med salat fra Helges Grønt, hjemmerørt aioli og karamelliseret citron
kr. 250/350.- 

Rossini Baerii black label kaviar 30 gr. med blinis, cremefraiche og rødløg

kr. 495.-
(perfekt til at dele 2 personer)

Tilkøb

Østers Perle Blanche
kr. 40.- pr stk.

Pommes Frites
kr. 50.-

Grøn salat med vinaigrette
kr. 50.-

 HOVEDRETTER

Moules Frites. Dampede danske linemuslinger med urter, grillede grøntsager og pommes frites
kr. 155,-  

Vol au vent med økologisk kyllingebryst, grillede løg, hønsesky og brunet smør
kr. 175.-

Steak Bearnaise. 250 g Ribeye af dansk kødkvæg serveret med grøn salat og sauce bearnaise kr. 275.-

Peberbøf. Det bedste stykke af oksemørbraden, serveret med dagens grønt fra Helges Grønt og Madagaskar-pebersauce
kr. 350.-

Rødtunge Colbert. Stegt dansk rødtungefilet med maitre d’hotel smør, friteret kartoffel og citronurter
kr. 265.-

Mols Burger. Hjemmehakket dansk øko. okse med cheddar ost, sprød pancetta, salat og hjemmelavet ketchup
kr.150.-
 

DESSERT

Arla Unika ostetallerken med hjemmelavede garniture
kr. 110.-

Brasseriets Bananasplit. Med vaniljeis, chokoladesauce og creme chantilly
kr. 95.-

Konditorens chokolade fondant med vaniljeis og frugtkompot
kr. 110.-   

Klassisk Creme Brûlée med sorbet
kr. 115.-   

Børnemenu

Mols Burger 125gr med grøntsagsstave, fritter og dip
kr. 90.-

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og stegte kartofler
kr. 90.-

  

 

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter. 

Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Tel. 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk 

Åbningstider:
Frokost: Lørdag - Søndag kl. 12.00 - 15.00
Aften: Onsdag - Søndag kl. 17.30 - 21.00