JULEAFTEN - TAKE AWAY

Bestil julemenuen til juleaften på Molskroen

Chefkok Steffen Villadsen, Molskroens køkkenchef,  tilbereder sprødstegte danske juleænder med klassisk tilbehør af de bedste råvarer – klar til afhentning d. 23. december.

Hold jul derhjemme med et minimum af tilberedning juleaften. Dæk julebordet - vi sørger for julemaden.

MENU

Sprødstegt Juleand med Molskroens hjemmelavede rødkål, brunede og hvide kartofler og smagfuld sauce smagt til med ribsgelé. Hertil kompot på danske æbler og svesker, tyttebærmarmelade og  syltede asier.

Dessert

Molskroens Ris á la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

                  Kr. 248,- pr. person                 

Afhentning d. 23/12 mellem kl. kl. 10.00 og 12.00.

Vi pakker og klargør din bestilling til afhentning  i Molskroens Brasserie på Molskroen Strandhotel.

Bestil din julemenu senest d. 21. december - vi har begrænset antal kuverter.

BESTIL MENU HER: