STUDENTERGILDE 

RECEPTIONSMENU

Måske er det i år at I skal fejre jeres student med studenterfest og en let anretning.

Vi har sammensat menuer, der passer både til dagen med studenterkørsel, med små lækre hapsere, der kan spises stående, inden studenterne forsvinder videre på deres tur ud i sommernatten, eller lidt større buffet’er, hvis I er vært for det helt store studentergilde med familie og venner.

STUDENTER RECEPTION

Vi anbefaler vores studenter reception, når det er jeres tur til at byde de glade studenter indenfor. Vi har udvalgt 6 velsmagende kanapéer, som er lige til at sætte på bordet. Nemt og enkelt - så I alle kan nyde både festen og den glade student.

MENU

Sprød butterdej med rørt salat på færøsk laks med hytteost og citronpuré
Terrine på torsk med urtecremefraiche, syltede sennepskorn og surdejsknækbrød
Tapiokachips med sourcreme and onion dip
Syltede hvide asparges med lufttørret skinke og aspargesmayonnaise
Snackpølser og Saltede mandler
Müslibar med brændte figner og nougat 

Kr. 135,- pr. person. (min. 20 kuverter)

Hvis I er vært for et større studentergilde tilbyder vi flere forskellige selskabsbuffeter her: 

SOMMER FESTBUFFET - STUDENTERGILDE

Forretter

Varmrøget torsk med sauce tartar, citron confit, dansk brøndkarse

Dansk hjertesalat med syltede hvide asparges fra Kaj med urtecreme og friskbælgede ærter

Rørt salat på Færøsk laks med hytteost, avokadopuré og sprød rugbrød

Hovedretter

Helstegt kalvefilet fra Himmerland med hvidløg og timian

Små nye danske kartofler med løvstikkesmør

Marineret og ristet perlebyg med pinjekerner, soltørret tomat og lageret parmesan

Sommerens små gulerødder og løg med frisk estragon

Sauce Bearnaise

Rødvinsglace

Sommerdesserten

Brasseriets rødgrød med økologisk fløde og crumble

Kr. 295,- pr person  ( Minimum 15 personer )

 

BRASSERIETS FESTBUFFET 

 DEN EKSKLUSIVE

Forretter
Koldrøget laks med karse, peberrod og frisée salat
Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise
Hr. Nielsen lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche

Hovedretter
Helstegt dansk okse med årstidens grønt, samt kartoffel og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace
Honning og timianglaseret svinenakke med brændende kærlighed, sæsonens grønt og urteflødesauce

Dessert
Panna Cotta med bagt hvid chokolade
Chokoladekage med bærmousse og vaniljeis

Pris pr. person kr. 498,-

Minimum 15 personer

Ring og bestil på 8636 2200 - tryk 1 for Strandhotel eller skriv til os på strandhotel@molskroen.dk