Hold fest på Mols

SELSKABSMENUER

BRASSERIET - MOLSKROEN STRANDHOTEL

Menu nr. 1 

Forret
Let tilberedt filet af hvidfisk med rogn i syrnet fløde samt sprøde salater og urter.

Mellemret
Åben ravioli med plukket kalv og skummende tomat/rosmarin sauce.

Hovedret
Helstegt oksemørbrad med trøffelsauce, syltede perleløg og f.eks. Grillet dansk spidskål, smørdampede gulerødder, nye danske kartofler vendt i smør og persille

Dessert
Chokoladetærter med bærskum og vaniljeis

 

Menu nr. 1

Pris pr. person, ved minimum 20 personer Kr. 548,-

 

 

Menu nr. 2

Skab din egen 3-retters menu
Vælg imellem nedenstående retter.

 

Forretter

Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.

Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

 

Hovedretter

Rosastegt okse med og f.eks. Grillet dansk spidskål, smørdampede gulerødder, nye danske kartofler vendt i smør og persille og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.

Svampefarseret perlehøne med f.eks. nye danske kartofler vendt i smør og persille, puré og urteflødesauce.

 

Desserter

Gateau Marcel med chokolade, frisk frugt/bær og iscreme.

Panna Cotta med hvid chokolade, frugt/bær og sorbet.

 

Menu nr. 2 (3-retters menu)

Pris pr. person, ved minimum 20 personer Kr. 428,-

 

 

Selskabsbuffet / Tallerken anretning

 

Buffet nr. 1

 

Forret - tallerkenserveret

Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.

 

Hovedretter

Helstegt oksecuvette med Sauce Bearnaise.

Honning og timianstegt nakkefilet af dansk gris.

To slags varm garniture – F.eks. Grillet dansk spidskål og smørdampede gulerødder

Årstidens kartoffel f.eks. - Nye danske kartofler vendt i smør og persille

To forskellige salater. - F.eks. Marineret perlebyg med tomat & basilikum og klassisk cæcarsalat med surdejs crutons og parmesan

 

Dessert - tallerkenserveret

Panna Cotta med hvid chokolade, frugt/bær og sorbet.

 

Buffet nr. 1

Pris pr. person, ved minimum 20 personer  Kr. 478,-

 

Buffet nr. 2

 

Forret - tallerkenserveret

Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise, sprøde chips, syltede løg og lageret parmesan.

 

Hovedretter

Svampefarseret perlehøne med friske urter.

Helstegt oksecuvette og bagt hvidløg.

To slags varm garniture. – F.eks. Grillet dansk spidskål og smørdampede gulerødder

Årstidens kartoffel f.eks. - Nye danske kartofler vendt i smør og persille

To forskellige salater. - F.eks. Marineret perlebyg med tomat & basilikum og klassisk cæcarsalat med surdejs crutons og parmesan

 

Vælg imellem Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.

 

Dessert - tallerkenserveret

Gateau Marcel med frisk frugt/bær og iscreme.

 

Buffet nr. 2

Pris pr. person, ved minimum 20 personer  Kr. 498,-

 

 

Buffet nr. 3

 

Forretter

Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.

Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise.

Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

 

Hovedretter

Helstegt okse og Honning og timianglaseret svinenakke med F.eks. Grillet dansk spidskål og smørdampede gulerødder, nye danske kartofler vendt i smør og persille. Vælg mellem Sauce Bearnaise, Rødvinsglace eller Urteflødesauce

 

Desserter

Vanilje creme brülée.

Chokoladekage med bærmousse og sorbet.

 

Buffet nr. 3

Pris pr. person, ved minimum 20 personer  Kr. 598,-

  

Bestil på strandhotel@molskroen.dk eller ring til restaurantchef Michael Fruelund på 86 36 22 00 og aftal et uforpligtende møde om jeres menuønsker. 

Se flere menuer her: 

 

Læs mere om lokaler og fremvisning her: 

 

Læs mere om vores catering menuer til fest og konfirmation her