FEST BUFFET
Hold fest på Molskroen Strandhotel i vores moderne og lyse festlokaler med panorama havudsigt og direkte adgang til solterrasse. Få serveret en delikat og veltilberedt buffetmenu fra Molskroens Brasserie til jeres gæster, tilberedt af chefkok Nikolaj Wilhardt af sæsonens udvalgte råvarer.
BUFFET MENU
Det kolde
Marinerede håndpillede rejer med sauce tatar
Saltet laks med smilende æg, peberrod og urter
Krebsehalesalat med æble, fennikel
Cæsarsalat med parmesan, kylling, bacon og vinaigrette
Hjemmebagt brød med smør og pesto
Det lune
Små hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat
Rosastegt ungkvægfilet med rødvinssauce og pommes Anna
Dampet hvid fisk med crudité og hollandaise
Grillede grøntsager med skagenskinke og aioli
Årstidens salat
Ost & dessert
Udvalg af petit fours og småkager
Hjemmebagt kage med vanilje creme
Pris pr person 575,-
Min. 20 kuverter
KONTAKT OS
Kontakt F&B Manager Dennis Blok på mail Db@molskroen.dk
Se også vores Selskabsmenuer, Bryllupspakker, Brunch og konfirmationsmenuer her