FEST BUFFET

Hold fest på Molskroen Strandhotel i vores moderne og lyse festlokaler med panorama havudsigt og direkte adgang til solterrasse. Få serveret en delikat og veltilberedt buffetmenu fra Molskroens Brasserie til jeres gæster, tilberedt af chefkok Nikolaj Wilhardt af sæsonens udvalgte råvarer. 

BUFFET MENU

Det kolde

Marinerede håndpillede rejer med sauce tatar

Saltet laks med smilende æg, peberrod og urter

Krebsehalesalat med æble, fennikel og baerii caviar

Cæsarsalat med parmesan, kylling, bacon og vinaigrette

Hjemmebagt brød med smør og pesto

Det lune

Små hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat

Rosastegt ungkvægfilet med rødvinssauce og pommes Anna

Dampet hvid fisk med crudité og hollandaise

Grillede grøntsager med skagenskinke og aioli

Årstidens salat 

Ost & dessert

Ostebræt med udvalgte oste og hjemmelavede garniturer

Udvalg af petit fours og små kager

Frugtfad med creme chantilly

Pris pr person 475,-

Min. 20 kuverter

 KONTAKT OS

Kontakt hotelreceptionen på strandhotel@molskroen.dk 

Kontakt Bertil Worsøe bw@molskroen.dk vedr. fremvisning af festlokaler og menusamtale

Se også vores Selskabsmenuer, Bryllupspakker, Brunch og konfirmationsmenuer her