SKAL I HOLDE SELSKAB DERHJEMME?

 VI LEVERER FESTMENU, KOKKE OG TJENERE

I Brasseriet tilbyder vi en skøn festmenu, leveret til jer derhjemme. Vi har gjort os umage for at sammensætte en menu, som både I og jeres gæster vil elske. Menuen kræver et minimum af tilberedning, så I kan nyde dagen og festen med jeres gæster. 

Brasseriets chefkok Daniel Simonsen har kreeret menuerne, baseret på sæsonens bedste råvarer og høje kvalitet. Glæd dig til den gode, klassiske smag fra Molskroens Brasserie.

Menuer fra kr. 295,-

SE ALLE VORES FESTMENUER HERUNDER

KONTAKT BRASSERIET PÅ 86 36 22 00 - RESTAURANTCHEF MICHAEL FRUELUND

SOMMER FESTBUFFET

Forretter

Varmrøget torsk med sauce tartar, citron confit, dansk brøndkarse

Dansk hjertesalat med syltede hvide asparges fra Kaj med urtecreme og friskbælgede ærter

Rørt salat på Færøsk laks med hytteost, avokadopuré og sprød rugbrød

Hovedretter

Helstegt kalvefilet fra Himmerland med hvidløg og timian

Små nye danske kartofler med løvstikkesmør

Marineret og ristet perlebyg med pinjekerner, soltørret tomat og lageret parmesan

Sommerens små gulerødder og løg med frisk estragon

Sauce Bearnaise

Rødvinsglace

Sommerdesserten

Brasseriets rødgrød med økologisk fløde og crumble

Kr. 295,- pr person

  Minimum 15 personer 

 

BRASSERIETS FESTBUFFET 

 DEN EKSKLUSIVE

Forretter
Koldrøget laks med karse, peberrod og frisée salat
Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise
Hr. Nielsen lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche

Hovedretter
Helstegt dansk okse med årstidens grønt, samt kartoffel og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace
Honning og timianglaseret svinenakke med brændende kærlighed, sæsonens grønt og urteflødesauce

Dessert
Panna Cotta med bagt hvid chokolade
Chokoladekage med bærmousse og vaniljeis

Pris pr. person kr. 498,-

Minimum 15 personer

 

KONFIRMATION & FESTMENU

 Sammensæt din egen 3-retters menu.
Vælg imellem nedenstående retter.

Vi hjælper jer gerne med anretning og servering derhjemme.

3 RETTERS MENU

Forretter
Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.
Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

Hovedretter
Rosastegt okse med årstidens grønt, samt kartoffel og Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.
Svampefarseret perlehøne med råstegte persillekartofler, puré og urteflødesauce.

Desserter
Gateau Marcel med chokolade, frisk frugt/bær og iscreme.
Panna Cotta med frisk frugt/bær, sorbet, bagt hvid chokolade og vanilje.

Pris pr. person, ved minimum 20 personer kr. 350,-


LEVERING ELLER AFHENTNING ?

Vi kan gøre din bestilling klar til afhentning eller levering efter aftale.
Gratis levering indenfor 15 km. - herefter kr. 15,- pr. km
Ønsker I kokke eller tjenere med til at hjælpe med at anretning ?
Pris kr. 350,- pr. påbegyndt time.

Anvisninger til tilberedning og servering følger med menuen.

Bestil på strandhotel@molskroen.dk eller kontakt restaurantchef Michael Fruelund på 86 36 22 00 og aftal et uforpligtende møde om jeres menu ønsker og afhentnings- eller leveringstidspunkt.

 

 

Læs mere om Konfirmation på Molskroen Strandhotel her  

 

 

Læs mere om selskaber på Molskroen Strandhotel