Molskroen Strandhotel


Selskabsbuffet

Buffet nr. 1

 

Forret - tallerkenserveret
Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.

 

Hovedretter

Helstegt oksecuvette med Sauce Bearnaise.
Honning og timianstegt nakkefilet af dansk gris.

To slags varm garniture – F.eks. Grillet dansk spidskål og smørdampede gulerødder

Årstidens kartoffel f.eks. - Nye danske kartofler vendt i smør og persille

To forskellige salater. - F.eks. Marineret perlebyg med tomat & basilikum og klassisk cæcarsalat med surdejs crutons og parmesan

 

Dessert - tallerkenserveret
Panna Cotta med hvid chokolade, frugt/bær og sorbet.

 

Buffet nr. 1

Pris pr. person, ved minimum 20 personer  Kr. 478,-

 

 Buffet nr. 2

 

Forret - tallerkenserveret

Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise, sprøde chips, syltede løg og lageret parmesan.

 

Hovedretter

Svampefarseret perlehøne med friske urter.

Helstegt oksecuvette og bagt hvidløg.

To slags varm garniture. – F.eks. Grillet dansk spidskål og smørdampede gulerødder

Årstidens kartoffel f.eks. - Nye danske kartofler vendt i smør og persille

To forskellige salater. - F.eks. Marineret perlebyg med tomat & basilikum og klassisk cæcarsalat med surdejs crutons og parmesan

 

Vælg imellem Sauce Bearnaise eller rødvinsglace.

 

Dessert - tallerkenserveret

Gateau Marcel med frisk frugt/bær og iscreme.

 

Buffet nr. 2

Pris pr. person, ved minimum 20 personer Kr. 498,-

 

 

Buffet nr. 3

 

Forretter

Koldrøget færøsk laks med dildmayonnaise, agurker, sprød malt og salat.

Håndpillede rejer med smilende æg og hjemmerørt mayonnaise.

Lufttørret skinke med vaniljesyltede cherrytomater, basilikum og croutons på hjemmelavet brioche.

 

Hovedretter

Helstegt okse og Honning og timianglaseret svinenakke med F.eks. Grillet dansk spidskål og smørdampede gulerødder, nye danske kartofler vendt i smør og persille. Vælg mellem Sauce Bearnaise, Rødvinsglace eller Urteflødesauce

 

Desserter

Vanilje creme brülée.

Chokoladekage med bærmousse og sorbet.

 

Buffet nr. 3

Pris pr. person, ved minimum 20 personer    Kr. 598,-

 

  

Tilkøb

Tilkøb af ekstra sauce 35,- pr. cou
Tilkøb af hjemmerørt vaniljeis 45,- pr. cou

 

Ønsker I at holde festen hjemme, er det muligt at købe maden fra Strandhotellet.

 

Se flere selskabsmenuer her 

 

 

Se mere om omgivelser, rammer og lokaler her:

 

Bestil på strandhotel@molskroen.dk eller ring til restaurantchef Michael Fruelund på 86 36 22 00 og aftal et uforpligtende møde om jeres menuønsker.