BRYLLUP

MOLSKROEN STRANDHOTEL

Molskroen Strandhotel som tilhører Molskroens hoteller, tilbyder de perfekte rammer til dit livs fest, både sommer og vinter. Hotellet er et lille hyggeligt hotel med 29 værelser, med en afslappet atmosfære, med udsigt til Femmøller Strand.

Med restauranten, Molskroens Brasserie, som kendt for sit høje gastronomiske niveau, er I garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og med vores skønne selskabslokaler med havudsigt er det en ideel mulighed for at skabe den bryllupsfest, I drømmer om. Vores chefkok på Molskroens Brasserie har sammensat bryllupsmenuer, afstemt efter højeste gastronomiske standard og sæsonens udvalgte råvarer. Nyd maden, det gode selskab og den afslappede atmosfære på strandhotellet, omgivet af havet og Mols Bjerge.

Book både menu og overnatning og forlæng oplevelsen med en skøn bryllups brunch menu inden afrejse.

Vores to hoteller Molskroen og Molskroen Strandhotel råder i alt over 47 værelser og suiter og kan dermed tilbyde overnatning til op til 100 gæster.

Forslag til Bryllups pakke 

Reception

Bobler og Canapéer
Kaffe, øl, vand & vin 

Fest

3 retters menu
Afstemt vinmenu
Kaffe & Sødt
Cocktailbar
Natmad  

Pris pr. person 2200,- 

I forbindelse med jeres bryllupsfest kan vi tilbyde attraktive overnatningsmuligheder.

 Læs alt om vores menuer. Vi sammensætter naturligvis sammen med jer den festmenu I drømmer om og glæder os til at inspirere jer.

 

KONTAKT OS

Kontakt F&B Manager Dennis Blok på mail db@molskroen.dk  

Læs mere Molskroens eksklusive Bryllupspakker her