Brasseriets Skaldyrsaften

Fredag d. 19. juli - torsdag d. 1. august

Velkommen til en overdådig Sommer Skaldyrsaften i Brasseriet, hvor vores chefkok Daniel Simonsen serverer alt hvad hjertet kan begære af friskfanget hummer, krebs, muslinger, tigerrejer og meget mere.


MENU 
Serveres ved bordet

Velkomst med et glas boblende cremant

Franske østers fra Bretagne

Kogt halv hummer

 Dansk taskekrabbe

 

Flodkrebs med dild og urter

 

Flotte pil-selv-rejer

 

Gratinerede jomfruhummere

 

Tigerrejer med chili, hvidløg og persille

 

Danske linemuslinger dampede i hvidvin, fløde og hakkede urter

 

Hertil serveres hjemmerørt aioli, sauce tartar, mayonnaise

Hjemmebagte surdejsboller og grillet brød
 

Kr. 595,-  pr. pers.

( minimum 2 personer)

 

seating kl. 18.00  & 18.30
 


Tryk antal - book under begivenheder - vælg dato - vælg tidspunkt og noter venligst skaldyrsaften i noten.

SKALDYRSAFTEN & OVERNATNING 

Forlæng en dejlig aften med en overnatning med morgenmad på Molskroen Strandhotel.

Standard dobbeltværelse inkl. morgenmad til kr. 1.050,- for 2 personer.
Kontakt hotelreceptionen på strandhotel@molskroen.dk

eller på tel. 86 36 22 00/tast 2 for Strandhotellet

Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon: 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk.