Brasseriet - Molskroen Strandhotel

De, der har oplevet den franske brasserie-kultur på tæt hold, vil kende til den helt særlige stemning, der er på sådanne steder. Det handler om meget mere end bare maden - ikke mindst om rammerne og måden, maden nydes på. Frem for at fokusere på form og etikette, er det i brasseriets ånd at servere enkle og uprætentiøse retter af de bedste råvarer - og skabe en uformel stemning, hvor gæsterne kan hygge sig og slappe af.

Brasseriet på Molskroen Strandhotel åbnede i foråret 2014 med en af gastronomiens mestre, Michel Michaud, i spidsen for det klassiske franske brasserie-køkken. Daniel Simonsen har fortsat den gastronomiske linie siden 2016 med retter præget af fisk og skaldyr og senest også med et nyt udvidet steak kort. Herudover er der take-away retter af høj kvalitet.

Se Brasseriets menukort her 

 

  

 

 

 

Åbningstider Brasseriet

Efterårsferien - Uge 42
Frokost: Mandag-søndag kl. 12.00 - 15.00
Aften: Mandag-søndag kl. 17.30 - 21.00

21. oktober 2019 - 5. april 2020
Mandag & tirsdag lukket
Frokost: Lørdag-søndag kl. 12.00 - 15.00
Aften: Onsdag-søndag kl. 17.30 - 21.00