FROKOST I BRASSERIET - LØRDAGE OG SØNDAGE
Serveres fra kl. 12.00 til kl. 15.00
Tavleret
Juleplatte - serveres fra d. 23 november til og med 21 dec.
Brasseriets juleplatte med eksempelvis hjemmegravad laks, confiteret fransk andelår samt klassisk ris a´la mande. Der vil altid være 5 små retter, kolde, lune og søde.
178,-
MENUKORT
GRILLEDE JOMFRUHUMMERE
med aioli og karameliseret citron
lille portion kr. 168,- / stor portion kr. 298,-
HJEMMERØGET LAKS
med stuvet Spinat og Dild
128,-
HÅNDPILLEDE REJER
Grillet Brioche,Citron og hjemmerørt Mayonnaise
138,-
”FREDERIKSEN”
Friterede Rødspættefileter med håndpillede Rejer,
grillet Agurk, Mayonnaise og Citron
138,-
BRASSERIETS FISKEFRIKADELLER
Rugbrød, grov Remoulade og syltede Agurker
98,-
MOULES
Hvidvinsdampede Blåmuslinger med Persille, Løg, Hvidløg og Fløde
98,-
(stor portion inkl. Fritter 168,-)
CÆSAR SALAT
Romainesalat med friteret Økoæg og italienske Ansjoser
98,-
med Kylling 148,-
RØRT OKSETARTAR
Fritter og Æggeblomme
188,-
MOLS BURGER
200 g hakket Okse med hjemmerørt Mayo, Ketchup,
frisk Iceberg, Cheddar, Bacon og syltede Rødløg
98,-
HÅNDSKÅRNE FRITTER
med rørt mayonnaise
48,-
DESSERTER
CREME BRÛLEÉ
98,-
3 STK UDVALGTE OSTE
118,-
LUN ÆBLE CRUMBLE
på Ingrid Marie æbler med vanilje is
108,-
BØRNEMENUER
Børneburger med fritter kr. 88,-
Rødspættefilet med fritter kr. 88,-
Fiskefrikadeller med fritter kr. 88,-
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon: 86 36 22 00 (tast 2) - Email: strandhotel@molskroen.dk
Åbningstider Brasseriet
21. oktober 2019 - 5. april 2020
Mandag & tirsdag lukket
Frokost: Lørdag-søndag kl. 12.00 - 15.00
Aften: Onsdag-søndag kl. 17.30 - 21.00