Frokost

 FROKOST I BRASSERIET

Alle ugens dage fra 12.00 til 15.00 

 

 

MENUKORT
gældende fra d. 24. juni 

Grillede jumfruhumere
med aioli og karameliseret citron
lille portion kr. 168,-  / stor portion kr. 298,-

HJEMMERØGET LAKS
med stuvet Spinat og Dild
128,-

HÅNDPILLEDE REJER 
Grillet Brioche,Citron og hjemmerørt Mayonnaise 
138,-

”FREDERIKSEN” 
Friterede Rødspættefileter med håndpillede Rejer,
 grillet Agurk, Mayonnaise og Citron 
138,-

BRASSERIETS FISKEFRIKADELLER 
Rugbrød, grov Remoulade og syltede Agurker 
98,-

MOULES 
Hvidvinsdampede Blåmuslinger med Persille, Løg, Hvidløg og Fløde 
98,- 
(stor portion inkl. Fritter 168,-)

CÆSAR SALAT 
Romainesalat med friteret Økoæg og italienske Ansjoser 
98,- 
med Kylling 148,-

RØRT OKSETARTAR 
Fritter og Æggeblomme 
188,-

MOLS BURGER 
200 g hakket Okse med hjemmerørt Mayo, Ketchup, 
frisk Iceberg, Cheddar, Bacon og syltede Rødløg 
98,-

HÅNDSKÅRNE FRITTER 
med rørt Mayonaise 
48,-

DESSERTER

 Creme Brülée
98,-

3 stk. udvalgte Oste
118,-

Rødgrød på danske sommerbær, med iscreme og havreknas
108,-

TAVLEMENU

Vol au Vent 

m. Høns i asparges, Brisler og peberrod
kr. 148,- 

BØRNEMENUER

Børneburger med fritter kr. 88,-

Rødspættefilet med fritter kr. 88,- 

Fiskefrikadeller med fritter kr. 88,- 

 

 

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon: 86 36 22 00 (tast 2) - Email: strandhotel@molskroen.dk

15. APRIL - 31. AUGUST 2019 og UGE 42 2019
Frokost: Alle dage fra 12.00 til 15.00
Aften: Alle dage fra 17.30 til 21.00

1. SEPTEMBER 2019 - 20. OKTOBER 2019
Frokost: Tirsdag - søndag fra 12.00 til 15.00
Aften: Tirsdag - søndag fra 17.30 til 21.00

21. OKTOBER - 15. DECEMBER 2019 &  15. JANUAR - 14. APRIL 2020
Frokost: Lørdag og søndag fra 12.00 til 15.00
Aften: Onsdag - søndag fra 17.30 til 21.00