Den gode smag...

MENUKORT - AFTEn
Alle ugens dage fra kl. 17.30 til 21.00 

Bemærk venligst, det er nødvendigt at bestille bord i forvejen.


 
FORÅRSMENU

fra onsdag d. 3. april

 Sammensæt selv din menu. Vælg 3 eller 4 retter fra forårsmenuen.
 3 retter 385,- / 4 retter 425-

FORRETTER

Moules Mariniere 
kr. 98,-
(Som hovedret med fritter og aioli kr. 168,-)

Koldrøget Færøsk Laks 
med agurk, peberrod og citronpuré 
kr. 108,-

Rørt Tartar
på dansk oksemørbrad med bitre salater, karse og sprøde chips
kr. 108,-

Stegt Hummerhale
med pak choi, citronconfit, skummende hummersauce og friske urter
kr. 188,- (+75,- til menuen)

HOVEDRETTER

Stegt filet af Havkat
 med røget sauce, danske ramsløg, blomkål og knuste kartofler
kr. 198,-

Steak Bearnaise
 med håndskårne fritter og blandede salater
250 g. Ribeye kr. 288,- (Tillæg + kr. 60,- til menuen)
220 g. Oksemørbrad kr. 348,- (Tillæg + kr. 120,- til menuen)

Sprængt og braiseret dansk Kalvebryst
med syltede bær, kartoffelpuré, sprøde løgringe og peberrod
kr. 198,-

DESSERTER

Udvalg af oste
kr. 118,-

 Baked Alaska - Flamberet ved bordet
Kr. 118,- (+ kr. 20,- til menuen) 

Klassisk vanilje Créme Brülée  
kr. 98,-

Karamelkage
med braiseret ananas og sorbet
kr. 98,- 

Vi kan også tilbyde månedens steak og klassikerne. 

KLASSIKERNE

Grillede Jomfruhummere
med Aioli og Karameliseret Citron

Lille portion kr. 168,-
Stor portion kr. 298,-

Grillet hel Hummer fra Tank
med Citron Sauce Tartar, Aioli, marineret Fennikel og håndskårne Fritter (Dagspris)

Mols Burger
200 g hakket Okse med mayo, Ketchup, sprød salat, Cheddar, bacon, syltede rødløg, rå løg og fritter
kr. 148,-

MÅNEDENS STEAK

Oksemørbrad "surf n/turf" 
Dansk oksemørbrad med grillede løg, rødvinsglace og gratineret jomfruhummer
Vælg imellem hjemmelavede fritter eller pommes puré
Kr. 348,-
(Der kan være op til 45 minutters tilberedning)

Forudbestilling anbefales af hensyn til tilberedningstiden. 

BØRNEMENUER

Børneburger med fritter kr. 88,-

Rødspættefilet med fritter kr. 88,- 


Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

 Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon: 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk

15. APRIL - 31. AUGUST 2019 og UGE 42 2019
Frokost: Alle dage fra 12.00 til 15.00
Aften: Alle dage fra 17.30 til 21.00

1. SEPTEMBER 2019 - 20. OKTOBER 2019
Frokost: Tirsdag - søndag fra 12.00 til 15.00
Aften: Tirsdag - søndag fra 17.30 til 21.00

21. OKTOBER - 15. DECEMBER 2019 &  15. JANUAR - 14. APRIL 2020
Frokost: Lørdag og søndag fra 12.00 til 15.00
Aften: Onsdag - søndag fra 17.30 til 21.00