Den gode smag...

MENUKORT - AFTEN

Menuerne gælder fra den 20. februar
Åbningstider fra onsdag - søndag fra kl. 17.30 til 21.00

 
VINTERMENUKORT

 Sammensæt selv din vintermenu. Vælg 3 eller 4 retter fra Vintermenukortet.

 3 retter 365,- / 4 retter 400,-

 FORRETTER

Moules Mariniere 
kr. 98,-
(Som hovedret med fritter og aioli kr. 168,-)

Koldrøget Færøsk Laks 
med agurk, peberrod og citronpuré
kr. 108,-

Rørt tartar
på dansk oksemørbrad med bitre salater, karse og sprøde chips
kr. 108,-

Foie Gras Terrine
med tuilles, rødbede og vakuumsyltede æbler
kr. 168,- (+60,- til menuen)

HOVEDRETTER

Rødtunge Bonne Femme 
 kr. 198,-

 250 g. Ribeye 
med Sauce Bearnaise, Håndskårne fritter og blandede salater
kr. 288,- 
(Tillæg + kr. 60,- til menuen)

Kalveskank Esterhazy
med mos og urter
kr. 178,-

Confiteret kylling
med champignonsauce, mos og urter
kr. 178,-

  DESSERTER

Udvalg af oste
kr. 118,-

 Baked Alaska - Flamberet ved bordet
Kr. 118,- (+ kr. 20,- til menuen) 

Klassisk vanilje Créme Brülée 
kr. 98,-

Havtornmousse 
med gulerod, nødder og kakao
kr. 98,-

 

Vi kan også tilbyde månedens steak og klassikerne.

 

KLASSIKERNE

 Grillede Jomfruhummere
med Aioli og Karameliseret Citron

 Lille portion kr. 168,-
Stor portion kr. 298,-

 Grillet hel Hummer fra Tank
med Citron Sauce Tartar, Aioli, marineret Fennikel og håndskårne Fritter (Dagspris)

 Mols Burger
200 g hakket Okse med mayo, Ketchup, frisk Iceberg, Cheddar, bacon, syltede rødløg, løg og fritter
kr. 148,-

 MÅNEDENS STEAK

 Tournedos Rossini 
Dansk oksemørbrad med trøffelsauce, frisk trøffel, stegt foie gras
Kr. 448,-
(45 minutters tilberedning)

 Forudbestilling anbefales af hensyn til tilberedningstiden. 

  BØRNEMENUER

Børneburger med fritter kr. 88,-

Rødspættefilet med fritter kr. 88,- 


Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

 Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Telefon: 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk

Åbningstider:
Frokostservering: Lørdag-søndag 12.00 - 15.00
Aftenservering: Onsdag-Søndag 17.30 - 21.00
Brasseriet er lukket mandage og tirsdage