DINING FESTIVAL - BRASSERIET

 Uge 5 og 6 i Brasseriet 

For 3. år i træk slår vi dørene op til den populære Dining Festival i Brasseriet på Molskroen Strandhotel. Sidste år kørte vi med fulde huse to uger i træk - så køb din billet i god tid, hvis du ikke vil gå forgæves. Vi sætter alle sejl til i køkkenet til Brasseriets Dining Festival fra mandag d. 28. januar til og med søndag d.10 februar, hvor du kan smage et udvalg af Brasseriets skønne klassikere. Vi lancerer 2 forskellige menuer i uge 5 og 6 - til priser du ikke vil gå glip af!


BRASSERIETS DINING FESTIVAL MENU 

KUN 250,- 

Vælg imellem 2 seatings kl. 17.30 og kl. 20.00

Vi gør opmærksom at I har bordet til jeres rådighed i 2 timer. 

Kig ind i Brasseriet til Dining Festival og smag en skøn menu til en ekstra go' pris.

Menu Uge 5

 Filet af Kuller med Sauce Nage, gulerod, sprød toast og røget marv

Duet af kalv med ramsløg, pommes Anna, jordskokkepuré og rødbede

Vaniljeparfait med ananas, sprød vanilje crumble og syrlige urter

 

N.B. Der kan ikke tages hensyn til allergier og special ønsker på denne menu. 

3 retter 250,-  per person

Tilkøb:  
Kun i uge 5 og 6: Vin ad libitum  kr. 200,- pr. person
 

  Menu  - uge 6

Stegt Kammusling med skummende Hummersauce og syltede hvide Asparges

Amerikansk Okse med Pommes puré, Sauce Bordelaise, løg og karse

Hasselnøddekage med Lemoncurd, saltet Karamel og Sorbet 

3 retter 250,-  per person ( få ledige billetter tilbage i uge 6)

Tilkøb:  
Kun i uge 5 og 6: Vin ad libitum  kr. 200,- pr. person

 N.B. Der kan ikke tages hensyn til allergier og special ønsker på menuerne. 

 VIGTIGT!  De 2 seating tider bedes venligst overholdt, hvis vi skal have mulighed for at give jer en god oplevelse. 

Vi har ekstra meget pres på i køkkenet til Dining Festival, så vær venligst ekstra opmærksom på bookingtiderne kl. 17.30 og 20.00.