SKALDYRSAFTEN
MOLSKROENS BRASSERIE
Kokketræf med Steffen Villadsen & Nikolaj Wilhardt
Fredag d. 27. maj
Vi slår dørene op til en overdådig Skaldyrsaften i Brasseriet en skøn forårsaften i maj.
- et unikt Kokketræf med Molskroens køkkenchef Steffen Villadsen og Brasseriets køkkenchef Nikolaj Wilhardt , som sammen lancerer forårets Fruits de Mer for gæsterne.
Glæd jer til skaldyrsplateauer med alt godt fra havet inkl. hjemmebagt brød, håndskårne fritter og hjemmelavede saucer og dip.
FORÅRSJAZZ MED KWELLA & FLENSBORG
Vi inviterer på en stemningsfuld aften, tilsat hyggelige jazzballader og evergreens leveret af Jens Christian Kwella ( guitar) og Pojken Flensborg (flygel).
MENU
Molskroens chefkok Steffen Villadsen præsenterer:
Norske kammuslinger, jordskokke og trøffel i tynde skiver, anrettet i skallen, med æblesirup
Dansk taskekrabbe med agurk, peberrod og Baerii caviar
Saltet færøsk laks og håndpillede rejer med hjemmesyltet asie og friskost
Hummer Thermidor, halv hummer gratineret i hvidvinssauce og gruyere
Nikolaj Wilhardt - Molskroens Brasserie præsenterer:
Hjemmerøgede pil-selv rejer med grillet citron
Grillede jomfruhummere med hvidløgssmør og persille
Danske blåmuslinger, dampet i hvidvin og urter
Friteret limfjordsøsters, røget mayonnaise og syltede grønne jordbær
Hertil:
Aioli
Hjemmerørt Mayonnaise
Brasseriets foccasiabrød med smør
Pommes frites
MENU KR. 995,-
Kom frisk og nyd en forårsaften på Mols.
Tilkøb - Dessert Surprise
Molskroens konditor, Luna Ladefoged har denne aften kreeret en sublim dessert. Glæd jer til en forrygende aften i Molskroens Brasserie.
Vælg mellem 3 seatings kl. 18.00, 18.30 og 19.00
Forlæng oplevelsen med en dejlig overnatning på Molskroen Strandhotel inkl. Brasseriets morgenmad kan der bookes dobbeltværelser fra 1495,- pr. nat.
Kontakt os på strandhotel@molskroen.dk eller på telefon 86 36 22 00/tryk 2
Se også forårets skønne ophold her: