Den gode smag...

MENUKORT AFTEN

MOLSKROENS BRASSERIE

Nyd en god middag i en afslappet atmosfære i Molskroens Brasserie, beliggende på Molskroen Strandhotel, med panorama udsigt til havet for foden af Mols Bjerge. Smag menuer af meget høj kvalitet af sæsonens udvalgte råvarer, med den gode, enkle smag i højsædet.  

ÅBNINGSDAGE - DECEMBER

 Vi har åbent i Brasseriet på udvalgte dage i december:

Book bord fredag d. 3.  og 4. december samt fredag d. 10, og 11. december til en hyggelig middag med et twist af jul.

Vi holder derefter vinterlukket frem til 1. februar 2022.

MENUKORT - DECEMBER

Dagens snacks 75,- 

FORRETTER

Gravad laks med rævesauce, frisée salat og urter 125,-

Foie gras terrine med syltede vindruer, stegt brioche og honning 165,-

Stegte jomfruhummerhaler med blomkålscreme, citronconfit, ponzu og ristede hasselnødder 195,-

HOVEDRETTER

Stegt torsk med kål, butternut squash og skummende sauce på musling 255,-

Andebryst med beder, kastanjer og andesky 285,-

SIDES

Pommes frites 50,-

Pommes puré 50,-

Stegt foie gras 65,-

DESSERT

Portvinssyltede figner med vaniljeis og karamel 110,-

Ostetallerken, 4 Unika oste med garniture og sprødt 115,-

TIL DE MINDSTE

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og stegte kartofler
kr. 90,-

Køkkenet er åbent for bestillinger fra 17.30 til 20.30

 

 

 Bemærk: Brasseriet har vinterlukket hele januar 2022, undtagen for større selskaber 

På glædeligt gensyn februar

 

MENUKORT FORÅR 2022

SNACKS

Dagens Snacks

kr. 75,-

Østers Perle Blanche - citron og vinaigrette
kr. 40,- pr stk

Rossini Baerii caviar 30 gr. med blinis, cremefraiche og rødløg
kr. 495.-

Champagne Perrier-Jouët, Grand Brut 

kr. 135,- pr glas

FORRETTER

Gravad laks, med rævesauce, frisée salat og urter
kr. 125,-

Brasseriets klassisk rørte tatar med syltede drueagurker, tørrede tomater og urter
kr. 125,-

Foie gras terrine med syltede vindruer, stegt brioche og honning
kr. 145,-

Tuntatar med knust avocado, mango-chili sauce og ristet sesam
kr. 145,-

Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder, skummende sauce på musling og brunet smør
kr. 195,-

Grillede danske jomfruhummere med salat fra Helges Grønt, hjemmerørt aioli og karamelliseret citron
kr. 250/350,- 

SIDE ORDERS

Kartoffel Dauphine med kombu smør

kr.55,-

Pommes Frites
kr. 50,-

Grøn salat med vinaigrette
kr. 50,-

Stegt Foie Gras

kr. 50,-

 HOVEDRETTER

Moules Frites. Dampede danske linemuslinger med urter, grillede grøntsager og pommes frites
kr. 175,-  

Stegt Perlehønebryst, med sauté af kål og kastanjer, sprød kål og sauce blanquette med friske æbler
kr. 215,-

Steak Bearnaise. 250 g Ribeye af dansk kødkvæg serveret med grøn salat og sauce Bearnaise
kr. 275,-

Peberbøf. Det bedste stykke af oksemørbraden, serveret med dagens grønt fra Helges Grønt og Madagaskar-pebersauce
kr. 350,-

Rødtunge. Stegt dansk rødtungefilet med svampe a la creme, citronconfit, jordskokkechips og citrusurter.
kr. 265,-

DESSERT

Arla Unika ostetallerken med hjemmelavede garniture
kr. 110,-

Brasseriets Bananasplit. Med vaniljeis, chokoladesauce og creme Chantilly
kr. 95,-
 

Braiseret ananas, med kokos cremeux og æblesorbet
kr. 95,-

Klassisk Creme Brûlée med sorbet
kr. 115,-   

Børnemenu

Mols Burger med øko. okse, cheddar ost, pancetta, salat, hjemmerørt ketchup og pommes frites. Vælg mellem 125 gr. eller 250 gr.
kr. 90,-/160,-

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og stegte kartofler
kr. 90,-

  

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter. 

Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Tel. 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk