Den gode smag...

MENUKORT AFTEN

MOLSKROENS BRASSERIE

Nyd en god middag i en afslappet atmosfære i Molskroens Brasserie, beliggende på Molskroen Strandhotel, med panorama udsigt til havet for foden af Mols Bjerge. Smag menuer af meget høj kvalitet af sæsonens udvalgte råvarer, med den gode, enkle smag i højsædet.  

Solterrassen er åben når vejret tillader det sommeren fra kl. 14.30 - 17.00 til Wine Hour og lækre snacks inden middagen.

After Dinner Drinks og Cocktails serveres inde og ude efter vejr og vind. Vi tænder  varmelamper og har lune tæpper i stolene.

Lukket: mandag og tirsdag

Uge 42: åben alle ugens dage

Se  menukort og book bord.

 

MENUKORT 

SNACKS

Dagens Snacks

kr. 75,-

Østers Perle Blanche - citron og vinaigrette
kr. 40,- pr stk

Rossini Baerii caviar 30 gr. med blinis, cremefraiche og rødløg
kr. 495.-

Champagne Perrier-Jouët, Grand Brut 

kr. 135,- pr glas

FORRETTER

Gravad laks, med rævesause, frisé salat og urter
kr. 125,-

Brasseriets klassisk rørte tatar med syltede drueagurker, tørrede tomater og urter
kr. 125,-

Foie gras terrine med syltede vindruer, stegt brioche og honning
kr. 145,-

Tuntatar med knust avocado, mango-chili sauce og ristet sesam
kr. 145,-

Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder, skummende sauce på musling og brunet smør
kr. 195,-

Grillede danske jomfruhummere med salat fra Helges Grønt, hjemmerørt aioli og karamelliseret citron
kr. 250/350,- 

SIDE ORDERS

Kartoffel Dauphine med kombu smør

kr.55,-

Pommes Frites
kr. 50,-

Grøn salat med vinaigrette
kr. 50,-

Stegt Foie Gras

kr. 50,-

 HOVEDRETTER

Moules Frites. Dampede danske linemuslinger med urter, grillede grøntsager og pommes frites
kr. 175,-  

Stegt Perlehønebryst, med sauté af kål og kastanjer, sprød kål og sauce blanquette med friske æbler
kr. 215,-

Steak Bearnaise. 250 g Ribeye af dansk kødkvæg serveret med grøn salat og sauce Bearnaise
kr. 275,-

Peberbøf. Det bedste stykke af oksemørbraden, serveret med dagens grønt fra Helges Grønt og Madagaskar-pebersauce
kr. 350,-

Rødtunge. Stegt dansk rødtungefilet med svampe a la creme, citronconfit, jordskokkechips og citrusurter.
kr. 265,-

DESSERT

Arla Unika ostetallerken med hjemmelavede garniture
kr. 110,-

Brasseriets Bananasplit. Med vaniljeis, chokoladesauce og creme Chantilly
kr. 95,-
 

Braiseret ananas, med kokos cremeux og æblesorbet
kr. 95,-

Klassisk Creme Brûlée med sorbet
kr. 115,-   

Børnemenu

Mols Burger med øko. okse, cheddar ost, pancetta, salat, hjemmerørt ketchup og pommes frites. Vælg mellem 125 gr. eller 250 gr.
kr. 90,-/160,-

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og stegte kartofler
kr. 90,-

  

 

Se også Molskroens gourmet frokost - og eksklusive Signature Menu Deluxe

Book bord på Molskroen og se menuer her:

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/2BookingBtns.cshtml)

 

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter. 

Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Tel. 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk