Den gode smag...

MENUKORT AFTEN

MOLSKROENS BRASSERIE

Nyd en god middag i en afslappet atmosfære i Molskroens Brasserie, beliggende på Molskroen Strandhotel, med panorama udsigt til havet for foden af Mols Bjerge. Smag menuer af meget høj kvalitet af sæsonens udvalgte råvarer, med den gode, enkle smag i højsædet.  

Solterrassen er åben til frokost og aften, når vejret tillader det samt alle eftermiddage hele sommeren fra kl. 14.30 - 17.00 til Wine Hour og lækre snacks inden middagen.

After Dinner Drinks og Cocktails serveres inde og ude efter vejr og vind. Vi tænder  varmelamper og har lune tæpper i stolene.

Se  menukort og book bord.

 

MENUKORT 

SNACKS

Dagens Snacks

kr. 75,-

Østers Perle Blanche - citron og vinaigrette
kr. 40,- pr stk

Rossini Baerii caviar 30 gr. med blinis, cremefraiche og rødløg
kr. 495.-

Champagne Perrier-Jouët, Grand Brut 

kr. 135,- pr glas

FORRETTER

Salat af rørt taskekrabbe. Med Jalapeños, purløg, creme fraiche og pak choi
kr. 125,-

Brasseriets klassisk rørte tatar med syltede drueagurker, tørrede tomater og urter
kr. 125,-

Foie gras terrine med syltede vindruer, stegt brioche og honning
kr. 145,-

Tuntatar med knust avocado, mango-chili sauce og ristet sesam
kr. 145,-

Stegte kammuslinger med spinat, gulerødder, løg og Sauce Nage
kr. 195,-

Grillede danske jomfruhummere med salat fra Helges Grønt, hjemmerørt aioli og karamelliseret citron
kr. 250/350,- 

SIDE ORDERS

Nye kartofler vendt med smør og krydderurter

kr.55,-

Pommes Frites
kr. 50,-

Grøn salat med vinaigrette
kr. 50,-

Stegt Foie Gras

kr. 50,-

 HOVEDRETTER

Moules Frites. Dampede danske linemuslinger med urter, grillede grøntsager og pommes frites
kr. 175,-  

Hummerfrikassé. Halv hummerhale med hønsesky, brunet smør, sprød butterdej og sæsonens grønt
kr. 215,-

Steak Bearnaise. 250 g Ribeye af dansk kødkvæg serveret med grøn salat og sauce Bearnaise
kr. 275,-

Peberbøf. Det bedste stykke af oksemørbraden, serveret med dagens grønt fra Helges Grønt og Madagaskar-pebersauce
kr. 350,-

Rødtunge Colbert. Stegt dansk rødtungefilet med Maitre d’hotel smør, friteret kartoffel, citronurter samt sæsongrønt fra Helge.
kr. 265,-

DESSERT

Arla Unika ostetallerken med hjemmelavede garniture
kr. 110,-

Brasseriets Bananasplit. Med vaniljeis, chokoladesauce og creme Chantilly
kr. 95,-
 

Danske jordbær fra Helge. Med specier, hybenrose og Arla Unika fløde

kr. 95,-

Klassisk Creme Brûlée med sorbet
kr. 115,-   

Børnemenu

Mols Burger med øko. okse, cheddar ost, pancetta, salat, hjemmerørt ketchup og pommes frites. Vælg mellem 125 gr. eller 250 gr.
kr. 90,-/160,-

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og stegte kartofler
kr. 90,-

  

 

Se også Molskroens gourmet frokost - og eksklusive Signature Menu Deluxe

Book bord på Molskroen og se menuer her:

 

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter. 

Brasseriet, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31a, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft
Tel. 86362200 - Email: strandhotel@molskroen.dk