DINING DAYS I BRASSERIET

Alle torsdage i marts

Kom til Dining Days i Brasseriet og smag chefkok Nikolaj Wilhardts lækre marts-menuer af sæsonens bedste råvarer - til en rigtig god pris. Inviter gode venner og familie på en hyggelig middag. Vælg imellem 4 forskellige marts menuer og book bord her på siden.

3 retter kun 395,-

2 retter 300,-

SE MENUER HER

2. MARTS

Citrusmarineret Helleflynder med kærnemælk, purløgsolie, frisésalat og puffede ris 

Grillet Kalvefilét med ristede svampe, trøffelsauce og stegte kartofler med timian 

Chokolade, saltkaramel is, passionsfrugtssorbet og karamelsauce 

9. MARTS

Gravad Laks med dilddressing, sprøde salater og croutons 

Stegt Torsk med pommes puré, smørdampet kål og syrlige æbler 

Hindbærbavaroise med vaniljeis og nøddecrumble 

16. MARTS

Skummende Jomfruhummerbisque med friske æbler og jordskokkechips 

Stegt Rødtunge med smørdampede gulerødder, forårsløg og sauce nage 

Mandarinfromage med hvid chokolade ganache og kandiseret citronskal 

23.MARTS 

Taskekrabbe med creme fraiche, jalapeños og saltet agurk 

Grillet Rib-eye med smørstegte gulerødder, pommes fondant og kryddersmør 

Baba au Rhum med saltkaramel-is, passionscoulis og ristede hasselnødder 

 

 

Book bord på 86 36 22 00 eller send mail til strandhotel@molskroen.dk

eller online på Dinnerbooking

På glædelig gensyn