CHEF'S MENU 

ALLE TORSDAGE I BRASSERIET

Kom til hyggelig 'torsdags dining' med venner og familie

Smag chefkokkens lækre menu af sæsonfriske råvarer - til en helt vild vinterpris! 

Menuen skifter fra uge til uge efter chefkokkens kreativitet og valg af sæsonens friske råvarer.

3 RETTER KUN 395,-

2 RETTER 295,- (forret og hovedret)

Hold øje her på siden eller på facebook hvor ugens menu præsenteres.

MENU  - Torsdag 24. november

Stegte kammuslinger med sauteret spinat, smørdampet gulerod og klassisk sauce nage

Sirloin af ungkvæg serveret med pommes Anna, stegt kål og grøn Madagaskar-pebersauce

Mazarin med Bora Bora vanilje, ristede hasselnødder, creme chantilly og frisk citronsorbet

Book bord alle torsdage frem til og med torsdag d. 15. december.

Se event og køb billet her:

 

 SE HER - TORSDAGSTILBUD

MOULES FRITES AD LIB.

Hver torsdag kan du smage Brasseriets populære Moules Frites ad libitum inkl et gl. kølig hvidvin til blot 199,-

Alle torsdage til og med 15. december.